Pim Evers nieuwe voorzitter van KHN Amsterdam

Pim Evers, de nieuwe voorzitter van KHN Amsterdam

Benoeming - Maandag 16 april jl. is Pim Evers tijdens de Algemene Ledenvergadering van KHN Amsterdam gekozen als nieuwe voorzitter. Pim Evers begon zijn carrière in de IT- en Communicatiesector en is sinds 2011 mede-eigenaar van 10 horecazaken in Amsterdam.

Pim Evers was al twee jaar bestuurslid van KHN Amsterdam en is vanaf nu voorzitter van de Amsterdamse afdeling. Evers: “KHN Amsterdam gaat zich de komende tijd richten op maatregelen die het nieuwe stadsbestuur wil nemen en die van grote invloed zijn op de horeca. Zo wordt de oplossing van de drukte in Amsterdam ten onrechte gezocht in meer regels en handhaving voor onze branche.” Volgens de kersverse voorzitter onderschat het stadsbestuur van Amsterdam vaak welke bijdrage de horeca levert aan de veiligheid, werkgelegenheid en de kwaliteit van de stad.

Voldoende medewerkers

Evers geeft aan dat het vinden en behouden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers een enorme uitdaging is waar hard aan gewerkt moet worden. Met best practices wil hij horecaondernemers inspireren hoe ze met de veranderende markt en behoefte om kunnen gaan.

Naast Pim Evers bestaat het bestuur van KHN Amsterdam nu uit: Anita Bos (Amstel Hotel), Nico Evers (Westcord Jakarta), Patrick Kerkhoven (Win hotels), Jonatan Tsuff (o.a. Quentin hotels), Marco Oskam (Casablanca) en Arjan de Waard (Café Mokum en Café de Waard).

Bron: KHN

Auteur: Steffen van Beek