Pizzaketen Papa John’s gaat met opening in Zoetermeer richting 25 vestigingen

Met ruim 5000 vestigingen behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Nederlandse vestiging geopend in Amsterdam

Convenience - De Amerikaanse pizzaformule Papa John’s gaat in Nederland richting de 25 vestigingen. Na de opening vorige week van een vestiging in Eindhoven, opent franchisenemer Noa Koellin op 15 april in Zoetermeer de 21e Papa John’s van Nederland.

“Ik heb tijdens mijn studie bij een pizzeria gewerkt en heb daarom al ervaring”, licht Koellin toe. “Mijn ouders hebben ook een eigen onderneming en binnen dat bedrijf heb ik managementervaring opgedaan. Ik kende Papa John’s al vanuit het buitenland. Toen ik hoorde dat ze in Nederland franchisenemers zochten was ik meteen enthousiast. Ik heb daarom ontzettend veel zin om deze nieuwe vestiging te openen en iedereen in Zoetermeer en omstreken onze heerlijke pizza’s te laten proeven!”
De opening van de Papa John’s aan de Oranjelaan in Zoetermeer wordt op 15 april tussen 12.00 en 13.00 uur gevierd. De pizzaformule geeft dan honderd gratis pizza’s weg. Daarnaast maken drie klanten kans op een jaar lang gratis pizza. Met ruim 5000 vestigingen behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Nederlandse vestiging geopend in Amsterdam. De formule geeft aan dit jaar nog meer zaken te gaan openen.

Auteur: Paul Peter Blonk