Pizzaketen Papa John’s strijkt ook neer in Delft

Een Papa John's pizza

Formulenieuws - Papa John’s opende onlangs een nieuwe vestiging in Rotterdam en nu is Delft aan de beurt. Op 4 maart opent de pizzaketen op de Papsouwselaan in Delft de negentiende vestiging.

Franchisenemer van de locatie in Delft is Bob Scheepe. Tioen hij 18 jaar was, wilde hij al een eigen pizzazaak. Maar de willekeurige keten die hij binnenliep vond hem nog te jong. “Drie jaar later ontdekte ik in Rotterdam een Papa John’s vestiging. Vervolgens heb ik ze benaderd, gaven zij mij de kans wel.”

Scheepe had nog nooit pizza’s gebakken, dus moest hij eerst worden getraind. Vanuit Papa John’s heeft Scheepe een gedegen opleiding gekregen, net als het personeel. Dit is een standaard onderdeel van de opleidingen en trainingen die vanuit de organisatie worden gegeven.

De pizzaketen

In 2016 werd de eerste vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er, straks met de locatie in Delft, negentien vestigingen in ons land en dat aantal moet dit jaar verder uitgroeien. Wereldwijd heeft Papa John’s ruim 5000 vestigingen, de keten behoort daarmee tot de grootste pizzaketens ter wereld.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek