Plant-based visproducten van Novish op Horecava


Vegan - Novish ontwikkelt en produceert plant-based visproducten voor de Europese Retail- en Foordservicemarkten. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn 100% vegan. Voor de productie wordt geen soja gebruikt. De producten zijn ontwikkeld voor consumenten die vegan, vegetarisch of flexitarisch zijn. Ook de groep consumenten die zorg hebben voor overbevissing of hun inname van dierlijke eiwitten willen verminderen rekent het bedrijf tot de doelgroep. Producten die beschikbaar zijn in koelvers en diepvriesverpakking worden op de Horecava (Stand 7.254 in de Veggie / Vegan Hal) gepresenteerd. Het assortiment bestaat uit visnuggets, vissticks en visburgers. Later in het jaar worden daar zalmburgers, viscakes en tuna steaks aan toegevoegd. De producten komen voor de Europese producten vanaf februari beschikbaar. De oprichters en foodtechnologen Paul den Dulk, Katja Busser hebben samen met Maiko van der Meer lang aan de ontwikkeling van de plant-based visproducten gewerkt. Niet alleen vanwege de samenstelling, maar ook om het gebruik te optimaliseren. Omdat de producten zijn voorgegaard is d bereidingstijd kort. En afbakken kan in de koekenpan, airfryer, oven of friteuse. Bron: @FoodClicks

Vegan - Novish ontwikkelt en produceert plant-based visproducten voor de Europese Retail- en Foordservicemarkten. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn 100% vegan. Voor de productie wordt geen soja gebruikt. De producten zijn ontwikkeld voor consumenten die vegan, vegetarisch of flexitarisch zijn. Ook de groep consumenten die zorg hebben voor overbevissing of hun inname van dierlijke eiwitten willen verminderen rekent het bedrijf tot de doelgroep. Producten die beschikbaar zijn in koelvers en diepvriesverpakking worden op de Horecava (Stand 7.254 in de Veggie / Vegan Hal) gepresenteerd. Het assortiment bestaat uit visnuggets, vissticks en visburgers. Later in het jaar worden daar zalmburgers, viscakes en tuna steaks aan toegevoegd. De producten komen voor de Europese producten vanaf februari beschikbaar. De oprichters en foodtechnologen Paul den Dulk, Katja Busser hebben samen met Maiko van der Meer lang aan de ontwikkeling van de plant-based visproducten gewerkt. Niet alleen vanwege de samenstelling, maar ook om het gebruik te optimaliseren. Omdat de producten zijn voorgegaard is d bereidingstijd kort. En afbakken kan in de koekenpan, airfryer, oven of friteuse. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste gezamenlijke meting eiwittransitie supermarkten

Supermarkten - In Nederland is 39,7% van de eiwitten die we kopen in de supermarkt plantaardig en 60,3% dierlijk. Dit blijkt uit de eerste gezamenlijke Eiweet-meting van de supermarkten Aldi, Dirk, Ekoplaza, Jumbo, Lidl en Plus, in samenwerking met de Green Protein Alliance en ProVeg Nederland.

Lees bericht


Royal Swinkels introduceert biologisch gebrouwen FreeBrew

Introductie - Royal Swinkels introduceert een caloriearme craft soda op basis van mout. FreeBrew is gemaakt van biologische ingrediënten en mouten van gerst, haver, tarwe en spelt. De alcoholvrije dorstlesser doorloopt hetzelfde brouwproces als bier, zonder dat er alcohol wordt gevormd, en komt in de smaken bloedsinaasappel, citroen en framboos.

Lees bericht

Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht

Nieuw bij Captain Food de plantaardige gehaktbal

Introductie – De plantaardige gehaktbal is te gebruiken voor het bekende broodjes bal, als onderdeel van een maaltijd, direct eetbaar vanuit de jus of als een berehap met pindasaus. De nieuwe vleesloze bal van Captain Food smaakt als half-om-half gehakt en is vrijwel overal voor inzetbaar.

Lees bericht



Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid