Plussen en minnen voor Horecava


Beurzen - De 2013-editie van Horecava trok ruim 3.000 minder bezoekers dan vorig jaar. Daar staat tegenover dat het aantal unieke bedrijven dat deelnam aan de horecabeurs met 14 procent steeg. De organisatie kijkt tevreden terug. “Het aantal bezoekers ligt weliswaar lager dan recordjaar 2012, maar de kwaliteit van de bezoekers is gestegen”, aldus beursmanager Joke van der Wijngaart van Amsterdam RAI. In totaal brachten bijna 53.000 horecaprofessionals een bezoek aan het evenement. Van Wijngaart heeft het over een bruisende sfeer. “Er heerste een positieve, bruisende sfeer op de beursvloer. De beurs heeft haar leidende rol als platform voor de branche wederom bevestigd. Er zijn goede zaken gedaan, maar ook contacten gelegd en nieuwe ideeën opgedaan. En het aantal unieke bedrijven lag maar liefst 14 procent hoger dan vorig jaar.” Ondernemers konden op de Horecava kennismaken met trends en innovaties en kregen inzicht in hoe ze bewustere keuzes kunnen maken in hun bedrijfsvoering. Bij alle presentaties, workshops en vele andere activiteiten lag de focus op bewustwording, duurzaamheid, innovatie en veranderingsprocessen. Ook KHN maakte haar leden bewust van wat vakmanschap betekent voor gasten middels een uitgebreide programmering. De Horecava vindt in 2014 plaats van 13 tot en met 16 januari 2014.   Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid