Profkantine komt met ‘PubQuiz’ voor sportkantines

Opmerken komt met PubQuiz voor sportkantines

Sportkantines – Marketing en salesbureau Opmerken komt met een pakket “PubQuiz’ dat beheerders van sportkantines  helpt bij de organisatie van een gezellige avond. Het pakket bestaat uit kratten bier, snackvouchers en een compleet quizspel, inclusief medailles voor de winnaars.

Het marketing- en salesbureau Opmerken runt in het sportkanaal Profkantine met ruim 2.200 aangesloten sportkantines en in het leisure-kanaal Quality Time met ruim 350 aangesloten leisure-outlets. Voor deze kanalen worden concepten en diensten ontwikkeld die de beheerders meer winst en rendement moeten opleveren.

Nieuwste initiatief is PubQuiz, een pakket dat bestaat uit: een krat Westmalle Dubbel trappist, een krat Kwaremont, een voucher voor 2 dozen Beckers snacks en een compleet quizspel met vragen en antwoorden en medailles voor de winnaars. Daarnaast is er ook promotiemateriaal beschikbaar om bezoekers te werven. Het hele pakket is voor €125,- te bestellen en geschikt voor 24 personen.

Opmerken heeft het pakket in eerste instantie samengesteld voor sportkantines die zijn aangesloten bij Profkantine, maar later kunnen de pakketten ook via andere bestelmogelijkheden worden aangevraagd. Het idee voor PubQuiz is ontstaan omdat veel kantines graag een avondje voor hun vrijwilligers en/of leden willen organiseren, maar opzien tegen de tijd die dat vraagt en ook geen goede invulling hebben.

Voor Opmerken is het ook een case die laat zien hoe het bedrijf voor de merkenpartners (in dit geval Westmalle, Kwaremont en GoodLife Foods) relevante waarde kan toevoegen voor de kanalen waarin het actief is. De pakketten worden verstuurd met PostNL.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek