RCCS neemt 100.000 ritten over van failliete SecurCash

RCCS Waardetransport

Waardetransport –Met zo’n dertig nieuwe geldtransportauto’s en tientallen personeelsleden erbij gaat het Waddinxveense bedrijf RCCS vanaf vandaag honderden klanten overnemen van het failliete  SecurCash, goed voor zo’n 100.000 ritten op jaarbasis.

Terwijl SecurCash afgelopen maand de lopende zaken afrondde en hun laatste ritten verzorgde, werd bij RCCS alle voorbereidingen getroffen om de overname van de ritten mogelijk te maken. RCCS heeft zo’n 100.000 transporten overgenomen en dat aantal neemt nog toe. Voor enkele duizenden winkels, waaronder vestigingen van Makro, BCC en Kwantum, gaat RCCS vanaf vandaag het geldtransport verzorgen. CEO van RCCS George Rietbergen: “Tientallen extra medewerkers op 100.000 ritten lijkt misschien niet zo veel, maar onze geldwagens worden – anders dan bij andere bedrijven – slechts bemand door één persoon. Dankzij onze innovatieve technologie, een hightech beveiligd systeem, zit er bij ons maar een persoon op de wagen.”

SmartSafe

RCCS zorgt voor de afvoer van contant geld en waarden. Onder andere vestigingen van Shell, HEMA, Albert Heijn, Jumbo, Sligro, Subway en Domino’s Pizza werken met de zogenaamde SmartSafe van RCCS. Het geld dat in deze SmartSafe wordt gestort, staat vrijwel direct op de bankrekening van de ondernemer. Vanaf januari 2019 verzorgt RCCS geldtransporten voor onder andere Boerenbond en Pets Place.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek