Regardz lanceert app met livechat Meeting Expert

OneMeeting app van Regardz

Techniek - Regardz Hospitality Group lanceert tijdens het jaarlijkse SMA Sales Event vandaag  in Grand Hotel Huis ter Duin een eigen app: OneMeeting: alle bijeenkomsten, één app. Met de app kan iemand een locatie zoeken en direct een offerte aanvragen.

Uniek binnen de branche is dat men in de app realtime kan chatten met Meeting Experts, laat Regardz weten. De app is ook geschikt voor het opdoen van inspiratie. Meer dan 300 locaties zijn gecategoriseerd in verschillende thema’s zoals theater-, boerderij-, hotel-, outdoor- en stationslocaties. “We hebben de app gebouwd om onze klanten te ontzorgen. Met de app maken we het eenvoudiger om contact te hebben met onze Meeting Experts en offertes aan te vragen” aldus Luc van Bussel, CEO Regardz Hospitality Group.

Locaties

In de app kan gezocht worden op locatie, postcode, plaats, type bijeenkomst gecombineerd met het aantal personen. Vervolgens kan er onder andere gefilterd worden op reviewscore, afstand en locatietype. Over elke locatie is uitgebreide informatie beschikbaar zoals USP’s, foto’s en adresgegevens. Op basis hiervan kan in vier stappen een offerte worden aangevraagd.

Bron: Regardz

Auteur: Steffen van Beek