Restaurantformule eazie lanceert nieuwe poké bowl en roept op tot meer bewegen

Degene die dagelijks meer dan 10.000 stappen zet, kan bij eazy korting op een maaltijd krijgen

Convenience - Restaurantformule eazie roept consumenten op méér te bewegen. Degene die kan aantonen dagelijks meer dan 10.000 stappen te doen, krijgt 2 euro korting op een ‘healthy maaltijd’.

Met een bijzondere Summer Fit challenge motiveert healthy foodketen eazie haar gasten om elke dag 10.000 stappen te zetten. Gemiddeld zetten mensen 6000 stappen per dag. Voor een gezonde levensstijl zouden dit er eigenlijk 10.000 moeten zijn. Die 4000 extra stappen staan gelijk aan ongeveer 30 minuten intensief bewegen en heeft een positieve impact op lichaam en geest. Consumenten die dit aantonen, krijgen 2 euro korting op een maaltijd. Om te bewijzen dat men 10.000 stappen heeft gezet, volstaat een stappenteller of een gezondheidsapp met stappenteller. Maandag 14 mei lanceert eazy ook een aantal nieuwe poké bowls.

Groei
Eazie is een in 2004 opgerichte restaurantformule met Aziatische twist. De keten telt momenteel 17 vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Delft, Dordrecht, Utrecht, Tilburg, Zaandam en Zoetermeer. Eind 2018 moet Nederland 22 vestigingen tellen en het streven is door te groeien naar meer dan 50 restaurants. Op de menukaart staan poké bowls, salades, wraps, wokmaaltijden, smoothies en juices.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk