Ricardo Eshuis wordt bestuurslid van de Stichting Sterklas


Benoeming - Vanaf 1 september 2019 versterkt Ricardo Eshuis, directeur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het bestuur van Stichting Sterklas. Eshuis neemt het stokje over van SVH Meesterkok Alain Alders die sinds augustus 2013 bestuurder is van de Stichting en dit jaar aftreedt. SVH zet zich in om de vakbekwaamheid in de horecabranche te vergroten. Als expertisecentrum voor het horecaonderwijs gaat SVH de Stichting Sterklas vanaf dit jaar ondersteunen met haar werkzaamheden om de opleiding tot een nog hoger niveau te tillen. Samen met SVH Meesters, de leermeesters en docenten van de Sterklas wordt er gewerkt aan een vernieuwde Sterklas. Bron: @FoodClicks Benoeming - Vanaf 1 september 2019 versterkt Ricardo Eshuis, directeur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het bestuur van Stichting Sterklas. Eshuis neemt het stokje over van SVH Meesterkok Alain Alders die sinds augustus 2013 bestuurder is van de Stichting en dit jaar aftreedt. SVH zet zich in om de vakbekwaamheid in de horecabranche te vergroten. Als expertisecentrum voor het horecaonderwijs gaat SVH de Stichting Sterklas vanaf dit jaar ondersteunen met haar werkzaamheden om de opleiding tot een nog hoger niveau te tillen. Samen met SVH Meesters, de leermeesters en docenten van de Sterklas wordt er gewerkt aan een vernieuwde Sterklas. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



Jonge talenten gekroond als Talent van de Toekomst

Wedstrijd – Deze week  zijn de gastronomische talenten van Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens Talent van de Toekomst 2024. De eerste editie sinds 2019 van deze jaarlijkse vakwedstrijd, die voor de tiende keer werd gehouden. In totaal hebben 70 jonge koks en gastheren & -vrouwen meegedaan.

Lees bericht

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid