Rotterdamse ondernemers hebben grote plannen met SUGO Pizza-vestigingen


Pizzaformule - Horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen hebben de drie vestigingen van SUGO Pizza overgenomen. Het ondernemerskoppel wil de zaken verduurzamen, de pizza’s nog gezonder maken en de winkels uitbreiden naar een keten. SUGO Pizza staat bekend als zaak met de gezonde vierkante pizza, gebaseerd op het streetfood uit Rome: de pizza al taglio. Kenmerkend van de pizza's is het luchtige deeg en dat er zo min mogelijk gebruik gemaakt wordt van gist. Hierdoor is tijd is wel een belangrijke factor bij het productieproces van de pizza’s. Voor een constante kwaliteit moet het deeg tot 72 uur rijzen om zo tot het ideale product te komen. Omdat er geen geur- en smaakstoffen aan het deeg worden toegevoegd, gaat het rijsproces ook in meerdere stappen. Hoe beter de condities rond het proces, hoe beter de kwaliteit. “Op dit moment maken we grote stappen met onze receptuur en productiemethodes waardoor we binnenkort nog betere, maar vooral meer constante kwaliteit garanderen,” aldus Herman Hell. Duurzaamheid Het meel, de vleeswaren en kazen die SUGO Pizza gebruikt zijn afkomstig van familiebedrijven in Italië. De koffie, thee, wijnen en sappen zijn biologisch en zo veel mogelijk fair trade, het verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton. Juiste project Herman en Hugo kennen elkaar sinds 2002. De mannen spraken geregeld over een samenwerking, maar het juiste project kwam nog niet voorbij. Tot de overname van SUGO Pizza zich aandiende. Hugo was inmiddels vanuit de Hotelschool de IT ingerold en Herman was eigenaar van diverse horecaondernemingen. In juli van dit jaar werd Herman Hell gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid. Uitbreiding Na de overname van de drie SUGO-vestigingen in Rotterdam (2) en de vestiging in Amsterdam hebben de ondernemers het plan opgevat om twintig SUGO-vestigingen te openen de komende vijf jaar. In de toekomst worden ook mogelijkheden gezien locaties te openen in het buitenland. Bron: @FoodClicks Pizzaformule - Horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen hebben de drie vestigingen van SUGO Pizza overgenomen. Het ondernemerskoppel wil de zaken verduurzamen, de pizza’s nog gezonder maken en de winkels uitbreiden naar een keten. SUGO Pizza staat bekend als zaak met de gezonde vierkante pizza, gebaseerd op het streetfood uit Rome: de pizza al taglio. Kenmerkend van de pizza's is het luchtige deeg en dat er zo min mogelijk gebruik gemaakt wordt van gist. Hierdoor is tijd is wel een belangrijke factor bij het productieproces van de pizza’s. Voor een constante kwaliteit moet het deeg tot 72 uur rijzen om zo tot het ideale product te komen. Omdat er geen geur- en smaakstoffen aan het deeg worden toegevoegd, gaat het rijsproces ook in meerdere stappen. Hoe beter de condities rond het proces, hoe beter de kwaliteit. “Op dit moment maken we grote stappen met onze receptuur en productiemethodes waardoor we binnenkort nog betere, maar vooral meer constante kwaliteit garanderen,” aldus Herman Hell. Duurzaamheid Het meel, de vleeswaren en kazen die SUGO Pizza gebruikt zijn afkomstig van familiebedrijven in Italië. De koffie, thee, wijnen en sappen zijn biologisch en zo veel mogelijk fair trade, het verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton. Juiste project Herman en Hugo kennen elkaar sinds 2002. De mannen spraken geregeld over een samenwerking, maar het juiste project kwam nog niet voorbij. Tot de overname van SUGO Pizza zich aandiende. Hugo was inmiddels vanuit de Hotelschool de IT ingerold en Herman was eigenaar van diverse horecaondernemingen. In juli van dit jaar werd Herman Hell gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid. Uitbreiding Na de overname van de drie SUGO-vestigingen in Rotterdam (2) en de vestiging in Amsterdam hebben de ondernemers het plan opgevat om twintig SUGO-vestigingen te openen de komende vijf jaar. In de toekomst worden ook mogelijkheden gezien locaties te openen in het buitenland. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid