SAB introduceert vernieuwende cateringmethode Echt

Catering - SAB Catering kiest voor een andere manier van cateren. Verrassender en nóg smakelijker. De naam van de nieuwe cateringmethodeEcht

Op twee wisselende dagen van de week bereiden cateringmedewerkers van SAB op ambachtelijke wijze een Echt-specialiteit. Authentieke, herkenbare en vooral lekkere gerechten met mooie Hollandse ingrediënten. “Dat is de gedachte achter het nieuwe SAB-lunchconcept Echt, dat écht lekker eten weer extra op de kaart zet in de bedrijfsrestaurants”, aldus Hans van Heel, directeur SAB.

De Echt-gerechten worden door eigen productconsulenten ontwikkeld, waarbij zoveel mogelijk gekozen wordt voor seizoensproducten. Cateringbeheerders van SAB krijgen in groepen van 16 een masterclass  en kookworkshops om goed voorbereid te zijn op de introductie van Echt op hun locatie. Zij gaan weer zélf koken.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek