Salomon breidt range ‘burgers met hart en ziel’ uit

Salomon Quick&Easy Beef Burger

Hamburgers - Salomon FoodWorld breidt het assortiment burgers uit met een viertal innovaties: Quick & Easy Pretzel Burger, Homestyle Angus Burger, Brioche Burger Bun en de Focaccia Burger Bun.

Wie anno 2015 een burger op het menu zet, komt niet meer weg met een ‘doorsneeburger’. De consument zoekt originele smaken en afwisseling en gaat voor de hoogste kwaliteit. Salomon FoodWorld voorziet in deze wensen met Europa’s grootste burgerrange die nu is uitgebreid met een aantal innovaties. Salomon laat het assortiment zien op de Anuga, die de komende dagen in Keulen wordt gehouden.

Naast de in 2012 geïntroduceerde Homestyle Burger is er nu de Homestyle Angus Burger. De in home-made stijl gemaakte burger bevat 100% gecertificeerd Angus rundvlees uit Ierland. Voor to-go outlets met beperkte keukenapparatuur en weinig personeel komt Salomon met de Quick & Easy Burger in 60, 100 en 140 gram. De burger is ook verkrijgbaar in handige kit: broodjes en burgers in één doos met de Quick & Easy Bun of de nieuwe Pretzel Bun. Nieuw is ook de Sunny Veggie Burger, een burger zonder vlees en gemaakt van zongerijpte groenten. Naast burgers biedt Salomon FoodWorld® ook nieuwe buns en sauzen. Nieuw zijn de Focaccia Burger Bun van zongedroogde tomaten en de Brioche Burger Bun met een lichtzoete vanille- en botersmaak. Alle burgers van Salomon worden gemaakt van 100% puur rundvlees.

Bron: Salomon FoodWorld

Auteur: Steffen van Beek