Salomon FoodWorld brengt Aziatische noedelgerechten op een spies


Productnieuws - Salomon FoodWorld heeft een assortiment bekende Aziatische noedelgerechten geïntroduceerd die nu voor het eerst als fingerfood op een spies worden aangeboden. De introductie van Asia Noodle Sticks betreft authentieke Aziatische noedelgerechten uit de wok, maar dan geserveerd als moderne fingerfoodhapjes op een spies. Drie van de meest geliefde wok-noedelgerechten uit China, Thailand en Japan zijn bereid volgens authentiek recept met de traditionele ingrediënten en vervolgens met de hand op kleine houten spiesjes gerold. De drie varianten zijn Sweet & Sour (Chinese noedelklassieker), Teriyaki uit Japan en Pad Thai (Thailands nationale gerecht op een spies). Na korte verhitting in combi-steamer of oven zijn de kant-en-klare diepgevroren Asia Noodle Sticks direct klaar om te serveren. Of het nu als snackmenu, barhap of lopend buffet wordt gegeten, het assortiment noedelgerechten op een spies maakt gasten enthousiast en waardeert het productaanbod van iedere restaurateur op, aldus Salomon FoodWorld. Bron: @FoodClicks Productnieuws - Salomon FoodWorld heeft een assortiment bekende Aziatische noedelgerechten geïntroduceerd die nu voor het eerst als fingerfood op een spies worden aangeboden. De introductie van Asia Noodle Sticks betreft authentieke Aziatische noedelgerechten uit de wok, maar dan geserveerd als moderne fingerfoodhapjes op een spies. Drie van de meest geliefde wok-noedelgerechten uit China, Thailand en Japan zijn bereid volgens authentiek recept met de traditionele ingrediënten en vervolgens met de hand op kleine houten spiesjes gerold. De drie varianten zijn Sweet & Sour (Chinese noedelklassieker), Teriyaki uit Japan en Pad Thai (Thailands nationale gerecht op een spies). Na korte verhitting in combi-steamer of oven zijn de kant-en-klare diepgevroren Asia Noodle Sticks direct klaar om te serveren. Of het nu als snackmenu, barhap of lopend buffet wordt gegeten, het assortiment noedelgerechten op een spies maakt gasten enthousiast en waardeert het productaanbod van iedere restaurateur op, aldus Salomon FoodWorld. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

ING ziet winkelverkopen voor het eerst in tien jaar krimpen

Analyse – ING Research geeft in een analyse van de winkelverkopen aan dat het uitdagende tijden zijn voor retailers. De retailsector heeft te maken met een hoge inflatie en een laag consumentenvertrouwen. De verwachting is dat voor het eerst in tien jaar de afzet krimpt met zo’n 2% in 2023.

Lees bericht


ABN AMRO: ‘Druk op leisure en food gaat toenemen’

Analyse - Hoewel de economie er nog relatief goed voor staat, verwacht ABN AMRO in een analyse dat de druk op de industrie, leisure, retail, food en bouw in de tweede helft van 2022 gaat toenemen. Rentestijgingen en oplopende prijzen voor grondstoffen liggen aan die druk ten grondslag, net als de dure energieprijs.

Lees bericht

HAS Food Experience 2022 richt zich op een betere wereld

Opleiding - Hybride worsten die de vleesconsumptie helpen reduceren. Maaltijdpakketten voor gezinnen met een lager inkomen en gezondheidsissues. Een fairtrade systeem voor Nederlandse boeren. Luxe chocolade met gedroogde koffiedrab. En een bijzonder biertje als conversation starter. Dat zijn de 5 innovatieve concepten die dinsdag tijdens de HAS Food Experience 2022 een FoodmanShip Award hebben gewonnen.

Lees bericht

CBS: ‘Supermarkten plussen fors in mei’

Marktcijfers - De detailhandel heeft in mei 3,4 procent meer omgezet dan in mei 2017, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 3,2 procent hoger. Zowel de foodsector als de non-foodsector realiseerde een hogere omzet. Daarnaast is online 13,5 procent meer omgezet. De omzetcijfers zijn gecorrigeerd voor de samenstelling van koopdagen in mei. Op sommige dagen van de week wordt meer verkocht dan op andere...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid