Samenwerking Euroforum en @FoodClicks

Congres – Euroforum en @FoodClicks gaan samenwerken in de voorbereidingen naar het Foodservicecongres dat op 5 en 6 februari 2013 plaatsvindt bij restaurant Beau in Nijmegen.

Diverse toonaangevende sprekers uit de buitenhuismarkt zullen op het congres acte de préséance geven, waar onder Coen Schelfhorst, adjunct directeur Horeca Efteling, Foodstep-oprichter Theo van Brussel en Teun Verheij, algemeen directeur Albron. Dagvoorzitter van het congres is Enrique Figee van FoodReflection.

Het Foodservice Congres 2013 is het 12e congres dat Euroforum organiseert voor de beslissers in de buitenhuismarkt. De editie die vorig jaar werd gehouden kreeg als waarderingscijfer gemiddeld een 7,3 van alle ruim 100 aanwezigen.

Voor deze editie is door organisator Euroforum contact gezocht met het grootste vakblad in de buitenhuismarkt, @FoodClicks. De samenwerking richt zich op het verder versterken van de kwaliteit en inhoud van het programma en het verzorgen van de publiciteit rondom het congres.

Euroforum organiseert jaarlijks ruim 200 bijeenkomsten voor hoger management in de vorm van congressen, studiedagen en workshops, onder meer het Foodservice Congres en het in retailland zeer succesvolle en bekende congres ‘What’s Going on in Retailing?!’.

@FoodClicks is een nieuw crossmediaal platform voor de buitenhuismarkt, dat doelgerichte en efficiënte communicatie mogelijk maakt naar alle kanalen binnen de out-of-homemarkt.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek