Samenwerking Gastronomisch Gilde en Kokspanel

Gastronomisch Gilde en Kokspanel gaan voortaan kennis delen

Samenwerking – Het Gastronomisch Gilde, vereniging voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid en Het Nederlands Kokspanel, onderzoekspanel voor professionals uit de horeca en catering, zijn een samenwerking aangegaan.

De samenwerking maakt het mogelijk informatie met elkaar uit te wisselen over de behoeften van koks, cateringmanagers en eigenaren op het gebied van (nieuwe) producten, merken en andere soorten food- en hospitality trends, zo laten beide partijen weten.

Het Gastronomisch Gilde bestaat uit verschillende vakgroepen, die samen een expertisecentrum voor culinair vakmanschap vormen. Het Gilde organiseert met regelmaat netwerkbijeenkomsten en workshops om de leden te inspireren en ze de mogelijkheid te geven van elkaar te leren. Het Nederlands Kokspanel onderzoekt het gedrag en wensen van foodprofessionals en wil met deze informatie het aanbod van leveranciers beter laten aansluiten op de wensen van de horecamarkt.

De samenwerking tussen beide partijen maakt het nu ook mogelijk dat leden van het Gastronomisch Gilde gratis lid kunnen worden van Het Nederlands Kokspanel.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek