Samenwerking Gastronomisch Gilde en Kokspanel


Samenwerking – Het Gastronomisch Gilde, vereniging voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid en Het Nederlands Kokspanel, onderzoekspanel voor professionals uit de horeca en catering, zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking maakt het mogelijk informatie met elkaar uit te wisselen over de behoeften van koks, cateringmanagers en eigenaren op het gebied van (nieuwe) producten, merken en andere soorten food- en hospitality trends, zo laten beide partijen weten. Het Gastronomisch Gilde bestaat uit verschillende vakgroepen, die samen een expertisecentrum voor culinair vakmanschap vormen. Het Gilde organiseert met regelmaat netwerkbijeenkomsten en workshops om de leden te inspireren en ze de mogelijkheid te geven van elkaar te leren. Het Nederlands Kokspanel onderzoekt het gedrag en wensen van foodprofessionals en wil met deze informatie het aanbod van leveranciers beter laten aansluiten op de wensen van de horecamarkt. De samenwerking tussen beide partijen maakt het nu ook mogelijk dat leden van het Gastronomisch Gilde gratis lid kunnen worden van Het Nederlands Kokspanel. Bron: @FoodClicks Samenwerking – Het Gastronomisch Gilde, vereniging voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid en Het Nederlands Kokspanel, onderzoekspanel voor professionals uit de horeca en catering, zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking maakt het mogelijk informatie met elkaar uit te wisselen over de behoeften van koks, cateringmanagers en eigenaren op het gebied van (nieuwe) producten, merken en andere soorten food- en hospitality trends, zo laten beide partijen weten. Het Gastronomisch Gilde bestaat uit verschillende vakgroepen, die samen een expertisecentrum voor culinair vakmanschap vormen. Het Gilde organiseert met regelmaat netwerkbijeenkomsten en workshops om de leden te inspireren en ze de mogelijkheid te geven van elkaar te leren. Het Nederlands Kokspanel onderzoekt het gedrag en wensen van foodprofessionals en wil met deze informatie het aanbod van leveranciers beter laten aansluiten op de wensen van de horecamarkt. De samenwerking tussen beide partijen maakt het nu ook mogelijk dat leden van het Gastronomisch Gilde gratis lid kunnen worden van Het Nederlands Kokspanel. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend

Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.

Lees bericht



Koffiebranderij Mocca d’Or wordt partner van Gastronomisch Gilde

Samenwerking – Koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle en het Gastronomisch Gilde zijn een partnership aangegaan. De samenwerking moet bijdragen aan het bieden van kennis, keuze en inspiratie voor de Nederlandse gastronomie. Beide partijen willen de lat hoog leggen in hun ambities de beste op hun gebied te willen zijn.

Lees bericht



Nederland plaatst zich voor finale Global Chefs Challenge

Wedstrijd - Nederland heeft zich in Rimini geplaatst voor de finale van de Globals Chefs Challenge in Singapore in 2024. Deze wedstrijden worden georganiseerd door World Association of Chefs Societies (WACS) waar in Nederland het Gastronomisch Gilde bij aangesloten is. Tom Lamers en Tim Hoppe vertegenwoordigden Nederland tijdens de voorronde in Rimini.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid