Sappenproducent Naturalicious brengt logistiek onder bij Menken Foodservice

Volgens Naturalicious is Menken de juiste partner die aan de groeiambitie van de gezonde sappenproducent kan beantwoorden

Distributie - Leen Menken Foodservice Logistics gaat vanuit haar distributiecentrum in Zoetermeer de logistiek verzorgen voor de frisdranken en sappen van Naturalicious.

Volgens CEO Ingrid Siemes-van der Made van Naturalicious is Menken de juiste partner die aan de groeiambitie van het bedrijf kan beantwoorden. “We zijn in de fase aangeland waarin we landelijke dekking nodig hebben. Voor zowel onze online business als voor onze retail- en out-of-homeklanten willen we 24/7 gekoelde levering kunnen voorzien. Menken biedt een behoorlijke diversiteit van logistieke diensten aan: multi-temperatuur opslag, orderpicking, ompakken, fijnmazige distributie en pallet distributie. Met dit dienstenpakket kunnen wij al onze klanten, zowel consumenten, small business als de retail die allemaal hun eigen specifieke wensen hebben, via één logistieke partner bedienen.”

Match
Algemeen directeur Leen Menken van Leen Menken Foodservice Logistics ziet de samenwerking als een uitstekende match. “De hoge kwaliteitseisen van Naturalicious in combinatie met de brede behoefte aan logistieke diensten zijn ons op het lijf geschreven. Maatwerk leveren en ons goed inleven in de wensen van de klant doen wij graag.”
Naturalicious produceert en levert pure cold pressed juices met zelf verbouwde groente en fruit via innovatieve technologie. Via de webshop worden de sapjes, en sinds kort ook gezonde snacks, thuis bezorgd. Naast Nederland is Naturalicious actief in Groot-Britannië, Griekenland en Frankrijk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk