Sergio Herman opent tweede Friet Atelier in België


Formulenieuws – Sterrenkok Sergio Herman gaat deze zomer een tweede Belgiche vestiging openen van het Frites Atelier. De nieuwe vestiging heeft meer zitplaatsen en een uitgebreider assortiment dan de huidige Ateliers. Er is door Sergio Herman al eerder een Friet Atelier geopend in Antwerpen. De nieuwe locatie in Gent komt aan de Groentemarkt 20. “Gent is in onze ogen een geweldige stad: de Groentemarkt ligt niet alleen centraal in het winkelgebied, maar ook nog eens dichtbij het Gravenkasteel. De voorbereiding van de verbouwing is in gang gezet, het vergunningsproces loopt en we streven ernaar om zoveel mogelijk met lokale partijen te werken. De gastvrijheid zoals we hebben ervaren in Gent is uniek”, aldus Pieter Munten, Managing Partner Frites Atelier. Meer zitplaatsen en uitgebreider assortiment Het Friet Atelier in Gent wordt een andere locatie, laat Sergio Herman weten: “De foodscene in deze stad is flink veranderd en Gent lijkt nieuwe foodconcepten te omarmen. In de evolutie die Frites Atelier heeft doorgemaakt lag de focus voor dit pand op meer zitplaatsen binnen.” De nieuwe vestiging heeft binnen op de begane grond 22 zitplaatsen en op de eerste verdieping de mogelijkheid voor nog eens 30. Buiten beschikt het Atelier over een terras met minimaal 35 zitplaatsen. Bovendien zal het assortiment geheel in lijn zijn met alle andere Frites Ateliers, maar een iets uitgebreidere kaart hebben met o.a. meer exclusieve en door Sergio ontwikkelde snacks en Belgisch bier van de tap. Frites Atelier hoopt op korte termijn nog een nieuwe vestiging in Brussel te kunnen openen. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Sterrenkok Sergio Herman gaat deze zomer een tweede Belgiche vestiging openen van het Frites Atelier. De nieuwe vestiging heeft meer zitplaatsen en een uitgebreider assortiment dan de huidige Ateliers. Er is door Sergio Herman al eerder een Friet Atelier geopend in Antwerpen. De nieuwe locatie in Gent komt aan de Groentemarkt 20. “Gent is in onze ogen een geweldige stad: de Groentemarkt ligt niet alleen centraal in het winkelgebied, maar ook nog eens dichtbij het Gravenkasteel. De voorbereiding van de verbouwing is in gang gezet, het vergunningsproces loopt en we streven ernaar om zoveel mogelijk met lokale partijen te werken. De gastvrijheid zoals we hebben ervaren in Gent is uniek”, aldus Pieter Munten, Managing Partner Frites Atelier. Meer zitplaatsen en uitgebreider assortiment Het Friet Atelier in Gent wordt een andere locatie, laat Sergio Herman weten: “De foodscene in deze stad is flink veranderd en Gent lijkt nieuwe foodconcepten te omarmen. In de evolutie die Frites Atelier heeft doorgemaakt lag de focus voor dit pand op meer zitplaatsen binnen.” De nieuwe vestiging heeft binnen op de begane grond 22 zitplaatsen en op de eerste verdieping de mogelijkheid voor nog eens 30. Buiten beschikt het Atelier over een terras met minimaal 35 zitplaatsen. Bovendien zal het assortiment geheel in lijn zijn met alle andere Frites Ateliers, maar een iets uitgebreidere kaart hebben met o.a. meer exclusieve en door Sergio ontwikkelde snacks en Belgisch bier van de tap. Frites Atelier hoopt op korte termijn nog een nieuwe vestiging in Brussel te kunnen openen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Twee nieuwe Limited Edition-toppings bij Frites Atelier

Formulenieuws - Frites Atelier is altijd op zoek naar nieuwe smaken en combinaties. Voor deze lente en zomer heeft initiatiefnemer achter het horecaconcept en chef kok Sergio Herman zich laten inspireren door de rijke en gevarieerde smaken van Thailand tot aan Italië met de Limited Edition 'Creamy Carbonara' en de 'Thai ChickenSpecial'.

Lees bericht


Lamb Weston introduceert Frites Atelier-Frites voor de horeca

Introductie – Frietmaker Lamb Weston introduceert in samenwerking met Sergio Herman de Frites Atelier-Frites. Het aardappelproduct is bedoeld voor chefs en restaurants. Volgens Sergio Herman is het product met de krokante coating en zachte textuur aan de binnenkant ‘uniek in zijn soort en het beste alternatief voor verse frites’.

Lees bericht




Platform Pizza Profs wil pizzaprofessionals verbinden en inspireren

Platform – Marcel Losekoot, eigenaar van de Pizza Academy in Utrecht, is samen met verschillende partners uit de horecabranche, vandaar gestart met het landelijke platform Pizza Profs. Doel is om alle pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis en tevens het product pizza als voedzaam culinair product  op de kaart te zetten.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid