Shell geeft tankstations regenboogkleuren tijdens Pride Week

Vier tankstations van Shell krijgen een luifel in de kleuren van de regenboog

Petrol - Vier Shell tankstations in de regio Amsterdam zullen tijdens de komende Pride Week luifels hebben in de kleuren van de regenboog.

Het aanpassen van de luifels is in het kader van de campagne ‘Welkom bij Shell. Iedereen’ die Shell in het kader van de aankomende Pride Week in Amsterdam aan het opzetten is. Met de luifels in regenboogkleuren zegt Shell een statement te willen maken dat ‘iedereen welkom is bij Shell en dat Shell de LHBT-gemeenschap een warm hart toedraagt’. Deze week is er al begonnen met het bestickeren van de tankstations Ruygenhoek aan de A4 bij Hoofddorp en Ruwiel aan de A2 bij Breukelen. Volgende week volgen De Hackelaar aan de A1 bij Muiden en Shell Amstelveen aan de A9. Maandag 23 juli moeten alle stations zijn ‘omgekleurd’.

Campagne
Naast de bestickering van de 4 tankstations rondom Amsterdam, zal er op alle Shell tankstations in Nederland op verschillende manieren tijdens de campagne aandacht worden besteed aan de Pride Week en de LHBT-gemeenschap. De campagne loopt tussen 23 juli en 5 augustus.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk