Sligro heropent 7500 m2 grote vestiging Leiden met nieuwe versafdeling


Groothandels - Sligro heropent op maandag 22 juli de volledig verbouwde 7500 vierkante meter grote vestiging in Leiden. Ondernemers vinden er een voor de regio unieke versafdeling met vlees, vis, wild, gevogelte, AGF en brood en banket. De opening van de nieuwste Sligro van Nederland wordt verricht door Angelique Schmeinck van 24Kitchen, Dries Bögels (directeur Foodservice Nederland) en Arno de Jong (vestigingsdirecteur Sligro Leiden). De afgelopen maanden is de vestiging compleet verbouwd. Hierbij is het assortiment fors uitgebreid inclusief een compleet nieuwe versafdeling met een divers aanbod vlees, vis, wild, gevogelte, AGF en brood en banket. Volgens de groothandel uit Veghel is de nieuwe afdeling ‘uniek in de regio en een ‘must-see’ voor iedere ondernemer’. “De complete verbouwing van onze groothandel was een enorme klus, want we bleven gewoon in bedrijf en we hebben geprobeerd de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken”, aldus vestigingsdirecteur Arno de Jong. Culinaire activiteiten Op 22 en 23 juli worden inspirerende kookdemonstraties en workshops gegeven en zijn er vele culinaire activiteiten met proeverijen, outdoor cooking en foodtrucks. Er worden masterclasses gegeven door topchefs uit de regio, waaronder Eugène Hoogenboom (In Den Gapenden Eter, Leiden), Tom van Aken (Suzie’s & Van Aken, Oegstgeest) en Patrick Brugman (In den doofpot, Leiden). Sligro is de groothandelsformule van Sligro Food Group en is met een landelijk netwerk van 50 zelfbedieningsgroothandels en 8 bezorggroothandels marktleider in Nederland. Over het jaar 2018 is een omzet gerealiseerd van 2,35 miljard euro met een nettowinst van 46 miljoen euro. Groothandels - Sligro heropent op maandag 22 juli de volledig verbouwde 7500 vierkante meter grote vestiging in Leiden. Ondernemers vinden er een voor de regio unieke versafdeling met vlees, vis, wild, gevogelte, AGF en brood en banket. De opening van de nieuwste Sligro van Nederland wordt verricht door Angelique Schmeinck van 24Kitchen, Dries Bögels (directeur Foodservice Nederland) en Arno de Jong (vestigingsdirecteur Sligro Leiden). De afgelopen maanden is de vestiging compleet verbouwd. Hierbij is het assortiment fors uitgebreid inclusief een compleet nieuwe versafdeling met een divers aanbod vlees, vis, wild, gevogelte, AGF en brood en banket. Volgens de groothandel uit Veghel is de nieuwe afdeling ‘uniek in de regio en een ‘must-see’ voor iedere ondernemer’. “De complete verbouwing van onze groothandel was een enorme klus, want we bleven gewoon in bedrijf en we hebben geprobeerd de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken”, aldus vestigingsdirecteur Arno de Jong. Culinaire activiteiten Op 22 en 23 juli worden inspirerende kookdemonstraties en workshops gegeven en zijn er vele culinaire activiteiten met proeverijen, outdoor cooking en foodtrucks. Er worden masterclasses gegeven door topchefs uit de regio, waaronder Eugène Hoogenboom (In Den Gapenden Eter, Leiden), Tom van Aken (Suzie’s & Van Aken, Oegstgeest) en Patrick Brugman (In den doofpot, Leiden). Sligro is de groothandelsformule van Sligro Food Group en is met een landelijk netwerk van 50 zelfbedieningsgroothandels en 8 bezorggroothandels marktleider in Nederland. Over het jaar 2018 is een omzet gerealiseerd van 2,35 miljard euro met een nettowinst van 46 miljoen euro.

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid