Smullers zet tijdelijk zoete aardappelfrites op menu


Formulenieuws – Cafetariaketen Smullers heeft vanaf deze week in twaalf filialen de zoete aardappelfrites op het menu gezet. Deze nieuwe frites worden tijdelijk naast de klassieke frites aangeboden en vervangen de twister frites.   Smulles wil vaker gaan variëren en deed dat bijvoorbeeld al bij snacks en milkshakes. Ignaz Legters, Business Manager Smullers: “In de categorie frites hebben we de afgelopen jaren nauwelijks geïnnoveerd. Dat gaan we veranderen. Door meerdere keren per jaar een nieuwe type frites aan te bieden, blijven we onze klanten verrassen”. De zoete aardappelfrites is de eerste stap in het frites assortiment van Smullers. De nieuwe frites zijn in twee maten verkrijgbaar; klein en normaal. Voor de frites is een speciale lichtpittige chili mayonaise ontwikkeld. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Cafetariaketen Smullers heeft vanaf deze week in twaalf filialen de zoete aardappelfrites op het menu gezet. Deze nieuwe frites worden tijdelijk naast de klassieke frites aangeboden en vervangen de twister frites.   Smulles wil vaker gaan variëren en deed dat bijvoorbeeld al bij snacks en milkshakes. Ignaz Legters, Business Manager Smullers: “In de categorie frites hebben we de afgelopen jaren nauwelijks geïnnoveerd. Dat gaan we veranderen. Door meerdere keren per jaar een nieuwe type frites aan te bieden, blijven we onze klanten verrassen”. De zoete aardappelfrites is de eerste stap in het frites assortiment van Smullers. De nieuwe frites zijn in twee maten verkrijgbaar; klein en normaal. Voor de frites is een speciale lichtpittige chili mayonaise ontwikkeld. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Klimaat positief eetconcept Natoo opent op Rotterdam CS

Formulenieuws – Formuleorganisatie Lagardère Travel Retail opent op een drietal NS-stations een nieuw klimaat positief foodconcept genaamd Natoo. Dit internationale foodconcept gericht op gezonde voeding opent eerst op Rotterdam CS en daarna op Den Haag CS en Leiden CS. Natoo wordt bestempeld als klimaat positieve fast-casual eetgelegenheid.

Lees bericht


Vernieuwde Smullers open op Utrecht CS

Formulenieuws – De snackautomaat van de vernieuwde Smullers op Utrecht CS telt maar liefst 128 trekluikjes. De vestiging met de look & feel van het Smullers 2.0-format opende deze week en heeft daarmee een van de grootste automatiekmuren van Nederland.

Lees bericht




Smullers krijgt als eerste foodserviceformule het Beter Leven keurmerk

Formulenieuws - Smullers heeft als eerste foodserviceformule in Nederland het Beter Leven keurmerk gekregen. In alle snacks waarin vlees wordt verwerkt, wordt nu alleen nog maar gebruik  gemaakt van minimaal één ster Beter Leven keurmerk kippen- en rundvlees. Het keurmerk werd vandaag overhandigd bij de opening van de nieuwe Smullers-locatie in Eindhoven.

Lees bericht

FEBO opent nieuwe vestiging met infinity muur

Formulenieuws - Snackketen en familiebedrijf FEBO heeft donderdag aan de Rozengracht in Amsterdam de eerste infinity automatiek geopend. De muur is een bezienswaardigheid op zich, omdat de ‘trekautomatiek’, waarom FEBO bekend staat,  in deze uitvoering voorzien is van een enorme hoeveelheid verlichte ruitjes en spiegels.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid