Sneeuwval zorgt voor topdrukte bij Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl meldt meer bestellingen door slechte weer

Bezorgdiensten – De sneeuwval van de afgelopen dagen zorgt voor topdrukte bij de bezorgdiensten van maaltijden, zoals Thuisbezorgd.nl, maar ook voor fors langere wacht- en levertijden.

Volgens bezorgdienst Thuisbezorgd.nl is het deze tijd van het jaar sowieso al drukker dan normaal, maar zorgen de weersomstandigheden van de afgelopen dagen er voor, dat het helemaal druk is. Door de sneeuwval van gisteren en vandaag is er een piek in het aantal bezoekers op de website en via de app. Volgens Thuisbezorgd besluiten door het weer veel mensen thuis te blijven en hun eten te bestellen.

Langere levertijden

Klanten dienen hierdoor rekening te houden met langere levertijden, laat de grootste bezorgdient van Nederland weten. Ook gisteravond was dit het geval, toen sommige restaurants tijdelijk offline zijn gegaan of hun bezorggebied hebben verkleind. Bezorgers werden eveneens gehinderd door het weer.

Veiligheid

Thuisbezorgd.nl heeft daarnaast in de grote steden eigen fietskoeriers aan het werk en probeert zoveel mogelijk bestellingen te laten bezorgen; uiteraard staat de veiligheid voorop. Mocht het te gevaarlijk worden de weg op te gaan dan neemt het bedrijf geen onverantwoorde risico’s.

Met de weersvoorspelling van vandaag en de verwachte gladheid, denkt Thuisbezorgd.nl dat ook vandaag een aantal restaurants niet of minder kunnen bezorgen.

Bron: Thuisbezorgd.nl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek