Sodexo wordt high tech facility partner op Brainport Industries Campus

Ferdinand Gremmen en Sander Graft bij nieuwbouw BIC.

Catering – Sodexo wordt de facilitaire partner van de Brainport Industries Campus (BIC). Daartoe hebben beide partijen een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Een meerjarig contract voor een bijzondere locatie, waar Sodexo een vernieuwende manier van dienstverlening zal aanbieden.

Sodexo verzorgt vanaf mei de horecaservices, schoonmaak en ontvangst bij BIC. “Met de komst wordt gestalte gegeven aan een vernieuwd facilitair dienstenconcept. Sodexo doet meer dan schoonmaken en cateren. Zij dragen bij aan het ecosysteem en zorgen voor optimale werkomstandigheden”, aldus Ferdinand Gremmen, directeur van Koninklijke VolkerWessels onderneming SDK Vastgoed, namens VoF BIC.

 

Serviceconcepten

Hij doelt onder meer op de Katalyst LAB, waar Sodexo in co-creatie met de huurders en haar partners specifieke serviceconcepten ontwikkelt. “Net als ieder ander bedrijf op de campus committeren wij ons graag aan de campusgedachte van durven delen, samen ontwikkelen en elkaar inspireren”, legt Sander Graft, CEO Corporate Services Benelux & Nordics bij Sodexo uit. Hij zegt verder dat Sodexo trots is dat het als facilitaire en horeca partner exclusief onderdeel is van de BIC-picture. “Wij dragen vanuit onze expertise met dit contract bij aan de ontwikkeling van Nederland, met name deze intelligente regio, als innovatieve motor van Europa.”

Auteur: Martijn Louws