SPAR opent in Den Haag en Amstelveen nog twee Express winkels

De uitbreiding van het aantal SPAR Express shops volgt op de opening in januari van de eerste bij het Texaco tankstation in Geertruidenberg

Convenience - SPAR opent binnen tien dagen nog twee shops volgens de Express formule. Donderdag gaat de tweede SPAR Express open in het Texaco tankstation in de wijk Ypenburg in Den Haag, gevolgd door de opening op 2 februari van de derde vestiging in een Texaco in Amstelveen.

De uitbreiding van het aantal SPAR Express shops volgt op de opening in januari van de eerste bij het Texaco tankstation in Geertruidenberg. Na Geertruidenberg, Ypenburg en Amstelveen zullen er op korte termijn nog twee SPAR Express winkels geopend worden in Arnhem en Wateringen. SPAR Express is de nieuwste formule van SPAR Holding, die zich richt op winkels bij tankstations. Uitgangspunt voor de vestigingen is de city store, waarvan SPAR inmiddels al 30 winkels heeft. Hierbij ligt de nadruk op de combinatie van direct consumeren met de dagelijkse boodschappen voor de komende 8 à 10 uur.

Ontbijt
Klanten kunnen bij SPAR Express dagelijks terecht voor boodschappen voor een maaltijd van vandaag, iets lekkers voor bij de koffie of een ontbijtje voor morgen. Hierbij wordt uitgegaan van het consumeermoment van de klant, verdeeld over vier momenten op de dag. Naast de verkoop van de dagelijkse boodschappen, worden vers belegde broodjes, verse sappen en smoothies verkocht. Ook een makkelijke maaltijdoplossing wordt geboden, waarbij de klant snel thuis een warme avondmaaltijd kan bereiden of een verse pizza kan meenemen. Vanwege de locatie van de winkel is het assortiment aangevuld met auto gerelateerde producten, zoals motorolie en ruitenvloeistof. SPAR Express biedt ook uiteenlopende services, zoals een stomerijservice en boedelbakservice.

Formules
Naast SPAR Express heeft SPAR ook buurtwinkels, SPAR recreatiewinkels onder de naam SPAR Enjoy, alsmede de stadswinkels SPAR City en de SPAR University winkels op de campus. Alle formules zijn modulair opgebouwd en richten zich op de dagelijkse boodschappen.

Bron: @FoodClicks

Meer over SPAR Express in de januari-uitgave van @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk