SPAR opent vandaag city-store in Deventer


Formulenieuws – Spar opent vandaag een nieuwe SPAR city aan de Keizerstraat in Deventer. De ondernemer die de locatie start is Martijn ten Berge, die hiermee zijn derde vestiging heeft. Naast de nieuwe vestiging in Deventer heeft Ten Berge ook een SPAR city in Zwolle en SPAR city in Zutphen De city-formats van SPAR zijn te vinden in binnensteden door heel het land en bieden een compleet assortiment. Klanten kunnen er terecht voor de ingrediënten voor een snel ontbijt, lunch of een kant-en-klare avondmaaltijd. Daarnaast biedt het assortiment ook allerlei producten voor directe consumptie. SPAR city-winkels richten zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden en biedt boor die mensen ook een gericht assortiment boodschappen. Gemak SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richt SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en mensen die daar hun werkomgeving hebben. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Spar opent vandaag een nieuwe SPAR city aan de Keizerstraat in Deventer. De ondernemer die de locatie start is Martijn ten Berge, die hiermee zijn derde vestiging heeft. Naast de nieuwe vestiging in Deventer heeft Ten Berge ook een SPAR city in Zwolle en SPAR city in Zutphen De city-formats van SPAR zijn te vinden in binnensteden door heel het land en bieden een compleet assortiment. Klanten kunnen er terecht voor de ingrediënten voor een snel ontbijt, lunch of een kant-en-klare avondmaaltijd. Daarnaast biedt het assortiment ook allerlei producten voor directe consumptie. SPAR city-winkels richten zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden en biedt boor die mensen ook een gericht assortiment boodschappen. Gemak SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richt SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en mensen die daar hun werkomgeving hebben. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Haan opent eerste Tony’s Streetfood met NIX18 fastlane

Formulenieuws – De Haan Minerale Oliën heeft in Tilburg de eerste Tony’s Streetfood locatie geopend met een zogenaamde NIX18 fastlane. Bij de NIX18 fastlane kunnen klanten contactloos rookwaren bestellen. Een leeftijdscheck voor de rookwaren vindt bij de bestelzuil plaats middels gezichtsanalyse.

Lees bericht



SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

Lees bericht

EG Group opent supermarkt in Blackburn

Buitenland – De EG Group, in Nederland bekend van Texaco, ESSO en Spar Express, heeft in de Blackburn, de plaats waar het hoofdkantoor zit, een supermarkt geopend met zo’n 15.000 artikelen. De supermarkt, Euro Grocers, is 1 april opengegaan en moet een breed en divers publiek aanspreken. Producten uit verschillende werelddelen zijn er terug te vinden.

Lees bericht


Richard Krajicek eerste klant bij LEON bij Texaco Honswijck

Petrol – De allereerste LEON-locatie langs de snelweg is donderdagochtend geopend langs de A1 bij Muiden. In het Texaco-tankstation Honswijck van de EG Group zit naast het natuurlijke Britse fastfoodconcept LEON dat werd geopend, ook een Go Fresh Bakery en Spar Express. De eerste klant van LEON was – toevallig – voormalig toptennisser en Wimbledon-winnaar Richard Krajicek.

Lees bericht

EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid