Spare Rib Express in 5 jaar verdubbeld in locaties en omzet

Spare Rib Express is ook qua uitstraling aangepast

Formulenieuws - Spare Rib Express is de afgelopen vijf jaar verdubbeld in omzet en aantal locaties. De organisatie laat weten de wind goed in de zeilen te hebben en de komende tijd verder te willen groeien.

Op dit moment heeft de formule zes openingen op de planning staan voor dit jaar. Dat is exclusief de locatie in Oosterhout, die op 1 april jl. de deuren opende.

Nieuwe uitstraling

De franchiseformule is niet alleen in omvang is gegroeid, maat heeft de afgelopen periode ook een transformatie doorgemaakt op het gebied van de positionering en uitstraling. Was de formule eerst ooit vooral herkenbaar door de auto’s met vlammen, nu zijn de vestigingen ook steeds meer zichtbaar in het straatbeeld.

Positief

Eind 2019 zijn er 62 Spare Rib Express bezorgrestaurants. Ondanks het fors verlagen van de prognose voor de Nederlandse economische groei vanuit het CPB is commercieel manager David Pinedo van Spare Rib Express ervan overtuigd dat consumenten blijven kiezen voor gemak en genieten. “Wij zien de toekomstige vooruitzichten dan ook erg positief in.

De eerstvolgende bezorgrestaurants worden geopend in onder andere Hengelo, Meppel, Nijkerk, Geldermalsen, Kampen en Doetinchem.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek