Spare Rib Express in 5 jaar verdubbeld in locaties en omzet


Formulenieuws - Spare Rib Express is de afgelopen vijf jaar verdubbeld in omzet en aantal locaties. De organisatie laat weten de wind goed in de zeilen te hebben en de komende tijd verder te willen groeien. Op dit moment heeft de formule zes openingen op de planning staan voor dit jaar. Dat is exclusief de locatie in Oosterhout, die op 1 april jl. de deuren opende. Nieuwe uitstraling De franchiseformule is niet alleen in omvang is gegroeid, maat heeft de afgelopen periode ook een transformatie doorgemaakt op het gebied van de positionering en uitstraling. Was de formule eerst ooit vooral herkenbaar door de auto’s met vlammen, nu zijn de vestigingen ook steeds meer zichtbaar in het straatbeeld. Positief Eind 2019 zijn er 62 Spare Rib Express bezorgrestaurants. Ondanks het fors verlagen van de prognose voor de Nederlandse economische groei vanuit het CPB is commercieel manager David Pinedo van Spare Rib Express ervan overtuigd dat consumenten blijven kiezen voor gemak en genieten. “Wij zien de toekomstige vooruitzichten dan ook erg positief in. De eerstvolgende bezorgrestaurants worden geopend in onder andere Hengelo, Meppel, Nijkerk, Geldermalsen, Kampen en Doetinchem. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Spare Rib Express is de afgelopen vijf jaar verdubbeld in omzet en aantal locaties. De organisatie laat weten de wind goed in de zeilen te hebben en de komende tijd verder te willen groeien. Op dit moment heeft de formule zes openingen op de planning staan voor dit jaar. Dat is exclusief de locatie in Oosterhout, die op 1 april jl. de deuren opende. Nieuwe uitstraling De franchiseformule is niet alleen in omvang is gegroeid, maat heeft de afgelopen periode ook een transformatie doorgemaakt op het gebied van de positionering en uitstraling. Was de formule eerst ooit vooral herkenbaar door de auto’s met vlammen, nu zijn de vestigingen ook steeds meer zichtbaar in het straatbeeld. Positief Eind 2019 zijn er 62 Spare Rib Express bezorgrestaurants. Ondanks het fors verlagen van de prognose voor de Nederlandse economische groei vanuit het CPB is commercieel manager David Pinedo van Spare Rib Express ervan overtuigd dat consumenten blijven kiezen voor gemak en genieten. “Wij zien de toekomstige vooruitzichten dan ook erg positief in. De eerstvolgende bezorgrestaurants worden geopend in onder andere Hengelo, Meppel, Nijkerk, Geldermalsen, Kampen en Doetinchem. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht


Groningen krijgt tweede Spare Rib to go

Formulenieuws - Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad. Met deze vestiging aan de Helperzoom opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ.

Lees bericht

Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht

Spare Rib To Go Doetinchem verdubbelt omzet

Formulenieuws - De foodserviceformule Spare Rib Express opende begin vorig jaar de tweede To Go locatie in Doetinchem. Dit tweede bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq en wist de omzet in het eerste jaar ten opzichte van de jaarbegroting te verdubbelen.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid