Spare Rib Express komt met flaquettes

Spare Ribs Express zet flaguette met spareribs landelijk op de kaart

Formulenieuws – Spare Ribs Express gaat het assortiment uitbreiden met een flaquette met spareribs. Een product dat al enkele jaren succesvol in Groningen wordt verkocht, maar nu landelijk op de kaart komt.

Deze Flaguette Roasted Ribs is gemaakt van een zuurdesem broodje met daarop het langzaam gegaarde en gemarineerde vlees van de spareribs. Het vlees, dat uiteraard ontdaan is van de botten, wordt daarna voorzien van een speciale roasted glace. Verder krijgt de flaguette bij het serveren een huisgemaakte caesar- en knoflooksaus, sla, augurk, gekookt ei en ui.

Verrijking

De Flaguette Roasted Ribs wordt al een paar jaar succesvol verkocht bij de eerste To Go locatie van de formule, Spare Rib Express Groningen. Hier waren de flaquettes bij het lunchassortiment direct een groot succes. Reden voor de foodserviceformule om de flaguettes landelijk door te voeren. Woordvoerder David Pinedo van Spare Rib Express: “Elk kwartaal brengen we een nieuw product of smaakcombinatie in ons assortiment. Daarna kijken we of het aanslaat en of het een verrijking is van ons assortiment. De Flaguette Roasted Ribs is in Groningen een geliefd product dus we zijn erg benieuwd wat het landelijke effect zal zijn.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek