Ster-restaurant ‘t Vlasbloemeken in zee met Groupon

Foto: ’t Vlasbloemeken

Horeca - Groupon start deze week haar samenwerking met Michelinster-restaurant ’t Vlasbloemeken in Koewacht, Zeeuws-Vlaanderen. Dit is de 23e samenwerking voor Groupon met een Nederlands sterrenrestaurant.

Tot op heden waren er al 22 samenwerkingen met Michelin restaurants met 1 ster en één met 2 sterren. Andere Michelinster-restaurants die deals via Groupon aanbieden zijn onder andere De Saffraan, De Karpendonkse Hoeve, Het Koetshuis, Kaatje bij de Sluis en The Glorious (Antwerpen).

Restaurant ‘t Vlasbloemeken kiest voor een samenwerking met Groupon vanwege het grote bereik van het platform. Met de Groupon-deal, die deze week van start gaat, willen zij meer consumenten kennis laten maken met hun Michelin restaurant. Door middel van de ondersteuning op marketing- en PR-gebied hoopt het restaurant ook meer naamsbekendheid te genereren. “Deze samenwerking is een ideale kans om nieuwe gasten te bereiken en hen een echte middag of avond uit te bieden”, aldus Bianca van Bochove, eigenaresse van ’t Vlasbloemeken.

 ‘t Vlasbloemeken biedt via Groupon een 7-gangendiner voor zowel de lunch als het diner. Het menu is een dagcreatie van chef Eric van Bochove en verschilt dus per dag. Het beste uit zee, vee en veld komt in het menu naar voren, met gerechten zoals; ossenhaas, kreeft en lam. ’t Vlasbloemeken is ook aangesloten bij Jeunes Restaurateurs d’Europe en is door GaultMillau beoordeeld met 15 punten.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek