Sterk langs de Lijn in Wierden vernieuwd verder als Eetwinkel

Eetwinkel Sterk langs de Lijn in Wierden richt zich voortaan nóg meer op lokale marketing

Convenience - De Sterk langs de Lijn cafetaria in een voormalig NS-stationsgebouw in Wierden (Overijssel) gaat na een verbouwing verder als Eetwinkel.

Eetwinkel Sterk langs de Lijn richt zich vanaf nu, in samenwerking met de formule, voortaan nóg meer op lokale marketing, een vers aanbod, MVO en gastvrijheid. De buiten- en binnenkant van de cafetaria zijn in een nieuw jasje gestoken en krijgen hiermee een herkenbare Eetwinkel ‘look & feel’. Deze sluit volgens de initiatiefnemers naadloos aan bij de huidige uitstraling. “Het werd tijd voor iets nieuws en dat is Eetwinkel geworden”, aldus ondernemers Raymond en Marinka Sterk, die sinds 1998 de cafetaria aan de Spoorstraat runnen. “Mensen kunnen bij ons terecht voor lunch, diner, een aangeklede kop koffie, een borrel op ons terras, maar ook voor verse frites met een snack. Naast de ‘huiskamer van Wierden’ verzorgen we ook complete cateringen of barbecue op maat voor elk feest of evenement.”

Chefs Culinar
Eetwinkel Sterk langs de Lijn wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Chefs Culinar, een relatief nieuwe horecagroothandel in Nederland. Chefs Culinar is marktleider in Duitsland en heeft ook vestigingen in Denemarken, Oostenrijk en Polen. Alle Nederlandse horecaproducten zijn bij Chefs Culinar verkrijgbaar, maar vanuit het Duitse moederbedrijf biedt het ook de mogelijkheid om internationaal in te kopen, wat onderscheid en inkoopvoordeel kan opleveren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk