Subway breidt in korte tijd fors uit


Formulenieuws – De sandwichformule Subway is in korte tijd fors uitgebreid met een aantal nieuwe locaties. Niet alleen nieuwe vestigingen in combinatie met de tankstations van Texaco opende deuren, maar ook in de binnensteden en op de Amsterdamse campus opende nieuwe locaties. In de binnenstad van Haarlem is afgelopen woensdag een Subway-restaurant geopend en in Utrecht volgt er eentje in april. Ook het Brabantse Best staat op de planning, in een winkelcentrum vlak buiten de stad (I.B.C.-weg). Daarnaast groeit het aantal Subway-shops in de tankstations van Texaco: in Amsterdam Noord en Diemen zijn er recent weer twee geopend. En op de langere termijn staan meer openingen gepland. Eerder al liet de EG Group weten aan @FoodClicks dat er zes Subway’s tegen het einde van het eerste kwartaal toegevoegd zouden worden aan het tankstationnetwerk. Subway maakt mede door die deal een enorme groeispurt door. Maar niet alleen langs de (snel)wegen, maar ook op bijzondere locaties zoals de campus Little Manhatten in Amsterdam aan de Lelylaan. De locatie, net buiten het station Lelylaan, is de tiende vestiging van Subway in Amsterdam. De internationale campus, die bestaat uit twee woontoren, vandaar de naam Little Manhatten, is in november 2017 geopend en biedt woonruimte aan 590 studenten en 300 starters. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – De sandwichformule Subway is in korte tijd fors uitgebreid met een aantal nieuwe locaties. Niet alleen nieuwe vestigingen in combinatie met de tankstations van Texaco opende deuren, maar ook in de binnensteden en op de Amsterdamse campus opende nieuwe locaties. In de binnenstad van Haarlem is afgelopen woensdag een Subway-restaurant geopend en in Utrecht volgt er eentje in april. Ook het Brabantse Best staat op de planning, in een winkelcentrum vlak buiten de stad (I.B.C.-weg). Daarnaast groeit het aantal Subway-shops in de tankstations van Texaco: in Amsterdam Noord en Diemen zijn er recent weer twee geopend. En op de langere termijn staan meer openingen gepland. Eerder al liet de EG Group weten aan @FoodClicks dat er zes Subway’s tegen het einde van het eerste kwartaal toegevoegd zouden worden aan het tankstationnetwerk. Subway maakt mede door die deal een enorme groeispurt door. Maar niet alleen langs de (snel)wegen, maar ook op bijzondere locaties zoals de campus Little Manhatten in Amsterdam aan de Lelylaan. De locatie, net buiten het station Lelylaan, is de tiende vestiging van Subway in Amsterdam. De internationale campus, die bestaat uit twee woontoren, vandaar de naam Little Manhatten, is in november 2017 geopend en biedt woonruimte aan 590 studenten en 300 starters. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht



Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid