Subway opent eerste Nederlandse locatie op attractiepark

De eerste vestiging in een attractiepark van Subway in Nederland opent dit weekend in Slagharen

Formulenieuws - Tijdens het Paasweekend opent sandwichketen Subway officieel de eerste vestiging op een Nederland attractie- en vakantiepark. De komst van de locatie inSlagharen was al eerder aangekondigd.

Subway kent in Nederland 212  vestigingen in winkelstraten maar ook op locaties - zoals in samenwerking met Esso van de EG Group - in tankstations en op de campus. Met attractie- en vakantiepark Slagharen begeeft Subway zich echter voor het eerst in de leisuresector in Nederland. Subway Nederland wordt creatiever in het signaleren van kansen voor nieuwe locaties, meldt Business Development Agent Hans Koens in een toelichting. “Waar onze fans zijn, willen wij ook zijn. Zodat zij in hun lunchpauze, maar ook onderweg en in hun vrije tijd van Subway kunnen genieten. Een vestiging in attractiepark Slagharen past goed bij deze ambitie.”

Meer leisurelocaties

Attractiepark Slagharen behoort tot de keten Parques Reunidos. Deze internationale keten werkt samen met Subway, waardoor de bekende Subs onder andere al verkrijgbaar zijn in Movie Park Germany en Marineland Côte d’Azur. Koens: “Wij sluiten niet uit dat er nog meer Subway-vestigingen in attractieparken komen.”

Ruime keuze

Jo-Ann Venema, Director of Marketing & Sales bij attractiepark Slagharen: “Wij bieden onze gasten een ruime keuze uit eet- en drinkgelegenheden, met een Chocolate Factory, pizzarestaurant, grand café en fastfoodoutlets. Een Subway restaurant, met vers bereide sandwiches en salades, maakt dat aanbod compleet.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek