Swinkels Family Brewers voortaan 'Royal'

Het nieuwe logo van Royal Swinkels Family Brewers wordt onthuld

Onderscheiding - Swinkels Family Brewers ontvangt, mede in het kader van het 300-jarig bestaan van de brouwerij, het predicaat Koninklijk. Het bedrijf mag zich vanaf nu Royal Swinkels Family Brewers noemen.

Commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant, Wim van de Donk, heeft de onderscheiding voorafgaand aan de viering van het jubileum overhandigd. Directievoorzitter Jan-Renier Swinkels: “Het is een voorrecht om het predicaat Koninklijk te mogen voeren. Dit kon niet op een beter moment komen. Het is een bekroning voor iedereen die in die 300 jaren een bijdrage leverde aan deze mooie brouwerij.”

Onafhankelijk

Swinkels Family Brewers is 300 jaar geleden begonnen in het Brabantse Lieshout en is nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf. Na jaren van groei heeft het bedrijf inmiddels zeven brouwerijen en tientallen merken. Inmiddels geeft de zevende generatie van de familie Swinkels leiding aan het bedrijf. Het familiebedrijf groeide de afgelopen jaren o.a. door overnames, waaronder die van Palm Belgian Craft Brewers in 2016 en Bier&cO, een van de grootste bierimporteurs van Europa, in 2018.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek