Swinkels Family Brewers voortaan 'Royal'


Onderscheiding - Swinkels Family Brewers ontvangt, mede in het kader van het 300-jarig bestaan van de brouwerij, het predicaat Koninklijk. Het bedrijf mag zich vanaf nu Royal Swinkels Family Brewers noemen. Commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant, Wim van de Donk, heeft de onderscheiding voorafgaand aan de viering van het jubileum overhandigd. Directievoorzitter Jan-Renier Swinkels: “Het is een voorrecht om het predicaat Koninklijk te mogen voeren. Dit kon niet op een beter moment komen. Het is een bekroning voor iedereen die in die 300 jaren een bijdrage leverde aan deze mooie brouwerij.” Onafhankelijk Swinkels Family Brewers is 300 jaar geleden begonnen in het Brabantse Lieshout en is nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf. Na jaren van groei heeft het bedrijf inmiddels zeven brouwerijen en tientallen merken. Inmiddels geeft de zevende generatie van de familie Swinkels leiding aan het bedrijf. Het familiebedrijf groeide de afgelopen jaren o.a. door overnames, waaronder die van Palm Belgian Craft Brewers in 2016 en Bier&cO, een van de grootste bierimporteurs van Europa, in 2018. Bron: @FoodClicks Onderscheiding - Swinkels Family Brewers ontvangt, mede in het kader van het 300-jarig bestaan van de brouwerij, het predicaat Koninklijk. Het bedrijf mag zich vanaf nu Royal Swinkels Family Brewers noemen. Commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant, Wim van de Donk, heeft de onderscheiding voorafgaand aan de viering van het jubileum overhandigd. Directievoorzitter Jan-Renier Swinkels: “Het is een voorrecht om het predicaat Koninklijk te mogen voeren. Dit kon niet op een beter moment komen. Het is een bekroning voor iedereen die in die 300 jaren een bijdrage leverde aan deze mooie brouwerij.” Onafhankelijk Swinkels Family Brewers is 300 jaar geleden begonnen in het Brabantse Lieshout en is nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf. Na jaren van groei heeft het bedrijf inmiddels zeven brouwerijen en tientallen merken. Inmiddels geeft de zevende generatie van de familie Swinkels leiding aan het bedrijf. Het familiebedrijf groeide de afgelopen jaren o.a. door overnames, waaronder die van Palm Belgian Craft Brewers in 2016 en Bier&cO, een van de grootste bierimporteurs van Europa, in 2018. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Royal Swinkels Family Brewers wordt Royal Swinkels

Brouwerij - Royal Swinkels Family Brewers gaat verder als Royal Swinkels. Royal Swinkels vertegenwoordigt een onafhankelijke familie van mouters én brouwers die zich inzet om gezamenlijk succes te behalen en slimmer en duurzamer te ondernemen. Deze ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat de bestaande naam niet langer alle bedrijfsactiviteiten dekt.

Lees bericht


Ramzy Group gaat samenwerken met Royal Swinkels

Samenwerking - De Ramzy Group en Royal Swinkels Family Brewers gaan samenwerken. De bierbrouwer uit Brabant versterkt hiermee haar positie in de hoofdstad. De Ramzy Group exploiteert in Amsterdam 35 bars, restaurants en hotels en is daarmee een gevestigde speler binnen de Amsterdamse hospitalitysector. Deze samenwerking legt tevens de basis voor verdere Amsterdamse groei van de Ramzy Group.

Lees bericht

The Bar by Bavaria open op Eindhoven Airport

Luchthaven – Op Eindhoven Airport is na een verbouwing The Bar by Bavaria geopend. De verbouwing en uitbreiding van dit horecaconcept is gebeurd in samenwerking met Vermaat, Eindhoven Airport NV, PSV en Royal Swinkels Family Brewers.

Lees bericht

Nederland eerste land met tankbier Peroni Nastro Azzurro

Bierbrouwer - Koninklijke Grolsch claimt een wereldprimeur: Nederland wordt het eerste land ter wereld dat Peroni Nastro Azzurro tankbier levert in de horeca vanaf april 2022. Wereldwijd wordt het Italiaanse premium biermerk geserveerd in meer dan 70 landen, maar in geen enkel land ter wereld wordt dit bier al vers getapt uit een biertank, aldus Grolsch.

Lees bericht


Jopen komt met pilsner en koolhydraatarm bier

Introductie – De meeste bierliefhebbers kennen Jopen vooral van speciaalbieren. Maar de Haarlemse brouwer maakt nu ook een switch naar pilsners, met twee nieuwe varianten. Daarnaast brengt de brouwerij twee speciaalbieren op de markt die laag in calorieën en koolhydraten zijn. Een primeur op de Nederlandse markt.

Lees bericht

Lowlander brouwt I.P.A. van geredde pompoen

Brouwerij - Botanisch brouwer Lowlander gaat pompoenen redden van verspilling en introduceert daarvoor de Lowlander Autumn I.P.A. (6% abv). Het herfstbier wordt gebrouwen van pompoenen, die door schoonheidsfoutjes niet meer verkocht kunnen worden.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid