TAMOIL brengt foodservice onder bij Lekkerland en start met ‘Lekker op Weg’

Petrol - TAMOIL en Lekkerland hebben vandaag een overeenkomst getekend voor de leveringen van het complete foodservice assortiment aan alle 32 company owned-stations van TAMOIL. Lekkerland leverde al een gedeelte van het netwerk met ambiënt producten.

De leveringen zijn nu uitgebreid naar de gehele groep waarbij vers, bakery, diepvries en e-vouchers zullen worden toegevoegd. Waar mogelijk zal TAMOIL gebruik maken van Piacetto Koffie en Punto Panino Bakery; de foodservice concepten van Lekkerland. Naast de distributie aan het eigen netwerk van TAMOIL, kunnen de circa 40 zelfstandige TAMOIL-dealers zich ook aansluiten bij deze overeenkomst.

TAMOIL zal verder gaan deelnemen aan het ‘Lekker Op Weg’ programma van Lekkerland. Dit retail concept betreft een complete analyse en herinrichting van de winkel met op maat gemaakte schappenplannen, hardware en promotieprogramma’s.

Voor Lekkerland is deze overeenkomst met TAMOIL van strategisch belang. Het is niet alleen een versterking van de core business maar tevens een belangrijke uitbreiding met op maat gemaakte foodservice oplossingen en retailconcepten. De ombouw van de stations door Lekkerland is reeds gestart.

Bron: Lekkerland/FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek