Ter Marsch & Co opent in Amsterdam met spraakmakend interieur

Interieur van Ter Marsch & Co in Amsterdam

Horeca - De afgelopen maanden heeft bar en grillrestaurant Ter Marsch & Co hard gewerkt aan de heropening van haar zaak aan de Amsterdamse Bloemenmarkt. Samen met ontwerpbureau Dark&Stormy werd een spraakmakend interieur gecreëerd.

De transformatie van het Amsterdamse NH Carlton van NH Hotel Group was een uitgelezen kans voor Ter Marsch & Co om ook haar zaak, gelegen naast de lobby, een rigoureuze metamorfose te geven. De Bloemenmarkt vormde de inspiratiebron. Het resultaat is een eclectische mix van kleuren, patronen en bloemen. Luxe materialen zoals messing, marmer en velours contrasteren met de ruige elementen van zwartgeblakerd hout, beton en blank staal. De kolommen werden bekleed met mozaïek naar ontwerp van Hanneke van de Pol. Zomers Bloemen creëerde een grote wolk kunstbloemen boven de eilandbar. Een open keuken achter glas, grenzend aan de bar, geeft de gast zicht op de bereiding.

Big Gree Egg

Het concept van Ter Marsch & Co is eenvoudig; een bar en grill met professionele service aan tafel. Klanten kunnen kiezen uit vers bereide burgers zoals de Oh' Cheeus met Scottish Angus, Tonkatsu van Japans Wagyu, Scottish Angus en Oosterse buikspek en The Big Marsch met twee burgers op elkaar. Daarnaast is de keuken in Amsterdam uitgebreid met een Big Green Egg waarop steaks worden bereid. De locatie heeft ook een dry age cabinet waarin het vlees hangt te rijpen met cuts als rib eye, sirloin steak.

Bron: Ter Marsch/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek