Thee ‘scheppen’ bij deli2go


Concepten – Gasten van Shell-tankstations kunnen voortaan zelf hun thee scheppen bij de deli2go-bakkerij in de shops van de stations. Dit is te danken aan de samenwerking die Shell en foodpartner Bakerstreet hebben gesloten met Mevrouw Cha. “Nieuws! Deli2go kiest voor thee van Mevrouw Cha”, is er te lezen op de website van deli2go. Mevrouw Cha is Linda Appelman. Zij heeft een uniek theeconcept in de markt gezet op basis thee die zij zelf in verschillende werelddelen heeft ‘ontdekt’. Gasten van deli by Shell en deli2go-bakkerijen kunnen sinds kort kiezen voor deze thee. “Thee wordt steeds belangrijker in de categorie warme dranken. Dat merk je bijvoorbeeld als je in een goed restaurant een theekaart krijgt als je om thee vraag. Bij een aantal Shell-stations is nu ook kwaliteitsthee verkrijgbaar, losse thee van Mevrouw Cha. Om deze heerlijke thee goed zichtbaar te maken en mooi te presenteren, is een exclusief theemeubel ontwikkeld”, zegt zij. Missie Linda Appelman is een overtuigende ‘thee-ambassadeur’. Voorheen heeft ze gewerkt als barista-, wijn- en theesommelier. Sinds vijf jaar is thee haar exclusieve passie. Haar missie is de Nederlander te laten genieten van ‘echte thee’. “In Europa laten wij een theezakje gemiddeld 18 seconden in heet water trekken. Laat je thee of infusies zoals rooibos minimaal een kwartier trekken, dan heb je een drank.” Bron: @FoodClicks Concepten – Gasten van Shell-tankstations kunnen voortaan zelf hun thee scheppen bij de deli2go-bakkerij in de shops van de stations. Dit is te danken aan de samenwerking die Shell en foodpartner Bakerstreet hebben gesloten met Mevrouw Cha. “Nieuws! Deli2go kiest voor thee van Mevrouw Cha”, is er te lezen op de website van deli2go. Mevrouw Cha is Linda Appelman. Zij heeft een uniek theeconcept in de markt gezet op basis thee die zij zelf in verschillende werelddelen heeft ‘ontdekt’. Gasten van deli by Shell en deli2go-bakkerijen kunnen sinds kort kiezen voor deze thee. “Thee wordt steeds belangrijker in de categorie warme dranken. Dat merk je bijvoorbeeld als je in een goed restaurant een theekaart krijgt als je om thee vraag. Bij een aantal Shell-stations is nu ook kwaliteitsthee verkrijgbaar, losse thee van Mevrouw Cha. Om deze heerlijke thee goed zichtbaar te maken en mooi te presenteren, is een exclusief theemeubel ontwikkeld”, zegt zij. Missie Linda Appelman is een overtuigende ‘thee-ambassadeur’. Voorheen heeft ze gewerkt als barista-, wijn- en theesommelier. Sinds vijf jaar is thee haar exclusieve passie. Haar missie is de Nederlander te laten genieten van ‘echte thee’. “In Europa laten wij een theezakje gemiddeld 18 seconden in heet water trekken. Laat je thee of infusies zoals rooibos minimaal een kwartier trekken, dan heb je een drank.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht




Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid