Thomashuizen wint de NFV Franchise Trofee

Thomashuizen winnaar NFV Franchise Trofee 2015

Verkiezing - Thomashuizen is uitgeroepen tot de winnaar van de NFV Franchise Trofee 2015. Het netwerk van zorghuizen van zelfstandige ondernemersparen voor mensen met een verstandelijke beperking kreeg de prijs uitgereikt door Hans Biesheuvel.

De NFV Franchise Trofee is een vakprijs voor franchiseformules als waardering voor onderlinge samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De prijs is een initiatief van Hans Biesheuvel, Initiatiefnemer ONL voor Ondernemers en Esthrella Khouw Manager Opleidingen en Zakelijke Arrangementen ING.

Thomashuizen heeft in 10 jaar tijd een uitgebreid netwerk opgezet van zorghuizen van zelfstandige ondernemersparen voor mensen met een verstandelijke beperking. De formule is ISO gecertificeerd en biedt kleinschalige alternatieven voor reguliere zorg tegen scherpere kosten. De jury werd geraakt door zowel de professionaliteit als de passie en het bewijs dat een conceptuele benadering kansen biedt in de zorgsector.

Naast Thomashuizen waren ook Bailine en Kwalitaria genomineerd voor de NFV Franchise Trofee. De vakjury heeft de genomineerden op een aantal punten beoordeeld, waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen, investeringen en de gerealiseerde groei.

Nominaties

De nominaties worden elk jaar door de leden van de NFV gedaan. Uit de nominaties volgen 10 organisaties met de meeste stemmen. Deze organisaties zijn getoetst op basis van vooraf gestelde kwantitatieve en kwalitatieve parameters (o.a. 5-jaarlijkse hertoetsing van het contract en het aantal franchisevestigingen). Hieruit zijn de 3 genomineerden gekozen. De genomineerden hebben zich 14 april jl. aan een vakjury gepresenteerd en deze vakjury heeft Thomashuizen als uiteindelijke winnaar gekozen.

Bron: NFV

Auteur: Steffen van Beek