Thuisbezorgd.nl blijft aan kop als grootste bezorgdienst in Nederland


Marktanalyse - De thuisbezorgmarkt voor maaltijden in het algemeen in Nederland groeit hard, volgens berekeningen van Foodservice Instituut Nederland (FSIN). Thuisbezorgd.nl is nog steeds marktleider als het gaat om de lijst van alle bezorgdiensten zo blijkt uit het jaarlijkse rapport van de Food 500 die het instituut net heeft uitgebracht. Bezorgen wordt steeds groter in Nederland, dat laten alle cijfers zien. En zeker in de steden zijn er al horecalocaties die meer dan de helft van hun omzet realiseren met het bezorgen van maaltijden. Ook uit de cijfers van het FSIN blijkt dat bezorging hard groeit. Daarnaast signaleert het instituut dat bezorgdiensten als Foodora en Deliveroo er vooral in slagen klanten te werven onder niet-traditionele maaltijdbezorgers. Top 10 in Bezorgformules ziet er volgens het FSIN als volgt uit -          Thuisbezorgd.nl (nummer 15 in de ranking) -          Domino’s (nummer 42 in de ranking) -          New York Pizza (nummer 59 in ranking) -          De Beren Holding (nummer 112 in de ranking) -          Spare Rib Express (nummer 179 in de ranking) -          Foodora Nederland (nummer 190 in de ranking) -          Hungry Netherlands (nummer 191 in de ranking) -          Deliveroo Nederland (nummer 235 in de ranking) -          Taco Mundo (nummer 227 in de ranking) -          Sushipoint (nummer 425 in de ranking) Bron: FSIN Marktanalyse - De thuisbezorgmarkt voor maaltijden in het algemeen in Nederland groeit hard, volgens berekeningen van Foodservice Instituut Nederland (FSIN). Thuisbezorgd.nl is nog steeds marktleider als het gaat om de lijst van alle bezorgdiensten zo blijkt uit het jaarlijkse rapport van de Food 500 die het instituut net heeft uitgebracht. Bezorgen wordt steeds groter in Nederland, dat laten alle cijfers zien. En zeker in de steden zijn er al horecalocaties die meer dan de helft van hun omzet realiseren met het bezorgen van maaltijden. Ook uit de cijfers van het FSIN blijkt dat bezorging hard groeit. Daarnaast signaleert het instituut dat bezorgdiensten als Foodora en Deliveroo er vooral in slagen klanten te werven onder niet-traditionele maaltijdbezorgers. Top 10 in Bezorgformules ziet er volgens het FSIN als volgt uit -          Thuisbezorgd.nl (nummer 15 in de ranking) -          Domino’s (nummer 42 in de ranking) -          New York Pizza (nummer 59 in ranking) -          De Beren Holding (nummer 112 in de ranking) -          Spare Rib Express (nummer 179 in de ranking) -          Foodora Nederland (nummer 190 in de ranking) -          Hungry Netherlands (nummer 191 in de ranking) -          Deliveroo Nederland (nummer 235 in de ranking) -          Taco Mundo (nummer 227 in de ranking) -          Sushipoint (nummer 425 in de ranking) Bron: FSIN

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht

FSIN: ‘Invloed gemaksgeneraties op foodmarkt wordt groter’

Analyse - De invloed van de Gemaksgeneraties (Millennials en Generatie Z) op de foodmarkt wordt steeds groter. Het aandeel van deze twee generaties in de buitenshuis consumptie schiet omhoog. Dat blijkt uit de Foodshopper Monitor 2024 die op dinsdag door het FoodService Instituut Nederland (FSIN) op het brunchcongres is gepresenteerd.

Lees bericht



FSIN: ‘Omzet Out of Home groeit in 2023 met €3 miljard’

Marktcijfers  - De Nederlandse consument geeft dit jaar een recordbedrag uit aan restaurant- en cafébezoek. Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) verwacht dat de omzet van de totale Out of Home-sector in 2023 groeit naar ruim €22 miljard. Dat is een stijging van €3 miljard, oftewel 15,8%, ten opzichte van 2022. Voor volgend jaar verwacht het FSIN een afvlakking van de groei.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid