Thuisbezorgd.nl prominent aanwezig op Horecava 2020

Thuisbezorgd.nl gaat het gesprek aan met horecaondernemers op aankomende Horecava

Horecavakbeurs - Bezorging is één van de beursthema’s van de aankomende Horecava. Een van de deelnemers aan Delivery & Mobility in hal 8 is Thuisbezorgd.nl. Deze bezorgdienst wil laten zien aan horecaondernemers welke boost zij kunnen geven aan de omzet. Diverse sprekers, waaronder de eigen CEO, Jitse Groen, houden lezingen en geven antwoord op vragen van horecaondernemers.

Thuisbezorgd.nl wil ondernemers op de beurs inspireren. Daarom geeft de bezorgdienst op de stand dagelijks inspiratiesessies. Vragen als: Hoe kan ik mijn aantal bestellingen verhogen? Hoe profiteer je als restauranthouder optimaal van prijsvoordeel? En hoe kan ik duurzaam ondernemen?, staan centraal. Heb je als ondernemer een specifieke vraag over bijvoorbeeld het uitbreiden van je bezorggebied of het vergroten van je zichtbaarheid, ook die kunnen worden gesteld. Medewerkers van Thuisbezorgd.nl willen laten zien dat zij als organisatie iets kunnen toevoegen aan een horecabedrijf. Het bedrijf heeft vorig jaar veel kritiek te verduren gekregen toen het de commissievergoeding verhoogde van 12 naar 13 procent. Op de Horecava wil het bezorgbedrijf laten zien dat ondernemers in ruil daarvoor ook extra omzet binnenhalen en advies krijgen hoe zij zich online beter kunnen presenteren naar de gasten en hun menulijst efficienter kunnen inrichten. Daarnaast wil het bedrijf laten zien dat er door samenwerking ook andere mogelijkheden zijn. Zo krijg jij als partner bijvoorbeeld exclusieve kortingen op de nieuwste duurzame verpakkingen en krijgen deelnemers de meest recente producten te zien op het gebied van bezorgmateriaal en food.

Thuisbezorgd.nl Awards 2019

Verder worden op de Horecava de Thuisbezorgd.nl Awards 2019 bekendgemaakt. Dat zal gebeuren op dinsdag 14 januari van 14:00 tot 15:00 uur. Alle genomineerden zijn te bekijken op de website thuisbezorgd.nl/awards2019.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek