Thuisbezorgd.nl verwacht nieuwjaarsdag grote drukte


Bezorgservices – Thuisbezorgd.nl verwacht op de eerste dag van het nieuwe jaar grote drukte bij de bezorgrestaurants. Volgens de bezorgdienst is nieuwjaarsdag de drukste dag van het jaar. De bezorgdienst heeft extra klantenservice- en IT-medewerkers ingezet om de drukte op te vangen. Ook de eigen logistieke dienst van Thuisbezorgd.nl in de vier grote steden zet vandaag een groter aantal bezorgers op elektrische fietsen in. Ruim 80% van de ruim 6500 aangesloten restaurants is vandaag geopend. Na nieuwjaarsdag zijn Koningsdag en tweede pinksterdag elk jaar respectievelijk nummer twee en drie in de top drie van drukste dagen van het jaar. Traditioneel gezien is Italiaans (pizza/pasta) de meest populaire keuken, gevolgd door Oosters (Sushi/Chinees) en Mediterraans (Grieks/Turks). Met name in de grote steden is in 2016 een groei te zien geweest in het aantal salad bars, traiteurs en lunchrooms dat aan huis levert. Het percentage van het aantal bestellingen via de desktop blijft slinken. “We verwachten dat vandaag ruim 75% van onze bestellingen vanaf een mobiel apparaat wordt geplaatst. Op een dag als vandaag liggen meer mensen met hun telefoon of tablet op de bank.”, aldus Imad Qutob, woordvoerder van het bedrijf. Bron: Thuisbezorgd.nl Bezorgservices – Thuisbezorgd.nl verwacht op de eerste dag van het nieuwe jaar grote drukte bij de bezorgrestaurants. Volgens de bezorgdienst is nieuwjaarsdag de drukste dag van het jaar. De bezorgdienst heeft extra klantenservice- en IT-medewerkers ingezet om de drukte op te vangen. Ook de eigen logistieke dienst van Thuisbezorgd.nl in de vier grote steden zet vandaag een groter aantal bezorgers op elektrische fietsen in. Ruim 80% van de ruim 6500 aangesloten restaurants is vandaag geopend. Na nieuwjaarsdag zijn Koningsdag en tweede pinksterdag elk jaar respectievelijk nummer twee en drie in de top drie van drukste dagen van het jaar. Traditioneel gezien is Italiaans (pizza/pasta) de meest populaire keuken, gevolgd door Oosters (Sushi/Chinees) en Mediterraans (Grieks/Turks). Met name in de grote steden is in 2016 een groei te zien geweest in het aantal salad bars, traiteurs en lunchrooms dat aan huis levert. Het percentage van het aantal bestellingen via de desktop blijft slinken. “We verwachten dat vandaag ruim 75% van onze bestellingen vanaf een mobiel apparaat wordt geplaatst. Op een dag als vandaag liggen meer mensen met hun telefoon of tablet op de bank.”, aldus Imad Qutob, woordvoerder van het bedrijf. Bron: Thuisbezorgd.nl

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht

‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid