Thuisbezorgd.nl verwacht topdrukte op Koningsdag


Bezorgdienst – Koningsdag belooft een drukke dag te worden voor Thuisbezorgd.nl. De verjaardag van de koning is voor de eten-bestelsite de op-één-na drukste dag van het jaar. Naar verwachting wordt aankomende vrijdag drie keer meer besteld dan op een normale vrijdag. Dat meldt de bezorgdienst. Naast een stijging in het aantal bestellingen, ziet de bezorgservice ook dat mensen grotere bestellingen plaatsen, voor het gehele gezin of de vriendengroep. De Pizza Margherita, vernoemd naar een Italiaanse koningin, is onder Nederlanders op Koningsdag het populairste gerecht wanneer ze bestellen via Thuisbezorgd.nl. Daarnaast winnen gezondere keuzes zoals poké bowls, sushi en vegan burgers aan populariteit. Bron: Thuisbezorgd.nl Bezorgdienst – Koningsdag belooft een drukke dag te worden voor Thuisbezorgd.nl. De verjaardag van de koning is voor de eten-bestelsite de op-één-na drukste dag van het jaar. Naar verwachting wordt aankomende vrijdag drie keer meer besteld dan op een normale vrijdag. Dat meldt de bezorgdienst. Naast een stijging in het aantal bestellingen, ziet de bezorgservice ook dat mensen grotere bestellingen plaatsen, voor het gehele gezin of de vriendengroep. De Pizza Margherita, vernoemd naar een Italiaanse koningin, is onder Nederlanders op Koningsdag het populairste gerecht wanneer ze bestellen via Thuisbezorgd.nl. Daarnaast winnen gezondere keuzes zoals poké bowls, sushi en vegan burgers aan populariteit. Bron: Thuisbezorgd.nl

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht


Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht



Goede maand juni maakt bierverkoop 2e kwartaal niet goed

Bierverkopen - Door het slechte weer in april van dit jaar is de bierverkoop in het tweede kwartaal met 4,4% gedaald. In juni veerde de verkoop weliswaar op door mooi weer, maar onvoldoende om het verlies in april goed te maken. De consumptie van alcoholvrij bier steeg wel in het tweede kwartaal. Dat blijkt uit cijfers van de Nederlandse brouwers.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid