Tijdelijke SPAR op festival gaat ontbijt bezorgen en pizza’s bakken


Formulenieuws - Spar opent opnieuw op het festivalterrein van Best Kept Secret een SPAR camping store. In de winkel kan de festivalbezoeker voor allerhande artikel terecht. Nieuw dit jaar zijn de verse pizza’s en de festivalbox met de meest noodzakelijke artikelen voor de start van een festival. De winkel is 24/7 open en heeft een speciaal geselecteerd assortiment voor ieder moment van de dag. Zo heeft de SPAR camping store verse croissants, vers geperst sinaasappelsap, koffie, thee, broodjes, eieren, vega(n) snacks en gekoeld bier. Maar ook andere praktische items als condooms, tandpasta, bestek, toiletpapier, shampoo, muggenspray, paracetamol, zonnebrand, luchtbed, slaapzak, tent en haringen zijn te vinden in SPAR winkel. De SPAR biest tevens gratis wifi rondom de winkel en een opblaasservice voor de luchtbedden. Bij het ophalen van de festivalbox, die dit jaar nieuw is, biedt SPAR ook een gratis sjouwservice aan. Daarnaast is er nog op zaterdag- en zondagochtend voor degene die het graag rustig aandoet een ontbijt. Het tasje met een compleet ontbijt wordt voor 8,50 euro bezorgd bij het tentje van de festivalbezoeker. Nieuw is ook dat tegen inlevering van lege flessen en blikjes klanten een waardebon ontvangen waarmee in de campingwinkel een goodie is af te halen. Bron@FoodClicks Formulenieuws - Spar opent opnieuw op het festivalterrein van Best Kept Secret een SPAR camping store. In de winkel kan de festivalbezoeker voor allerhande artikel terecht. Nieuw dit jaar zijn de verse pizza’s en de festivalbox met de meest noodzakelijke artikelen voor de start van een festival. De winkel is 24/7 open en heeft een speciaal geselecteerd assortiment voor ieder moment van de dag. Zo heeft de SPAR camping store verse croissants, vers geperst sinaasappelsap, koffie, thee, broodjes, eieren, vega(n) snacks en gekoeld bier. Maar ook andere praktische items als condooms, tandpasta, bestek, toiletpapier, shampoo, muggenspray, paracetamol, zonnebrand, luchtbed, slaapzak, tent en haringen zijn te vinden in SPAR winkel. De SPAR biest tevens gratis wifi rondom de winkel en een opblaasservice voor de luchtbedden. Bij het ophalen van de festivalbox, die dit jaar nieuw is, biedt SPAR ook een gratis sjouwservice aan. Daarnaast is er nog op zaterdag- en zondagochtend voor degene die het graag rustig aandoet een ontbijt. Het tasje met een compleet ontbijt wordt voor 8,50 euro bezorgd bij het tentje van de festivalbezoeker. Nieuw is ook dat tegen inlevering van lege flessen en blikjes klanten een waardebon ontvangen waarmee in de campingwinkel een goodie is af te halen. Bron@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Nespresso introduceert feloranje Travel Mug

Introductie - Nespresso viert Koningsdag met de introductie van de multifunctionele Travel Mug in een nieuwe koninklijke kleur. Daarnaast gaat het koffiemerk recepten aanbieden voor een warme koffieboost of een verkoelende koffiecocktail.

Lees bericht


Eventseizoen 2024 geopend met fors meer eventcateraars

Analyse – In april start het evenementenseizoen en volgens cijfers van de Kamer van Koophandel is het aantal fors gegroeid. Het gaat dan om cateringpartijen die zowel festivals, bruiloften, verjaardagen en andere feesten verzorgen. Het handelsregister van de KvK telde er in het eerste kwartaal van 2024 ruim 27.000, dat zijn er bijna 16.000 meer dan vijf jaar geleden, een stijging van 133%.

Lees bericht



‘Wegwerpbekers op festivals duurzaam en toegestaan’

Festivals – “Veel organisatoren van festivals en evenementen denken dat plastic wegwerpbekers per 1 januari verboden zijn, maar dat is niet waar. Wegwerpbekers zijn soms zelfs duurzamer dan herbruikbare bekers.” Dat zegt Bert Hengeveld van internationaal verpakkingsproducent Bordex Group.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid