Tijdelijke SPAR op festival gaat ontbijt bezorgen en pizza’s bakken

SPAR opent opnieuw een campingwinkel op festival Best Kept Secret

Formulenieuws - Spar opent opnieuw op het festivalterrein van Best Kept Secret een SPAR camping store. In de winkel kan de festivalbezoeker voor allerhande artikel terecht. Nieuw dit jaar zijn de verse pizza’s en de festivalbox met de meest noodzakelijke artikelen voor de start van een festival.

De winkel is 24/7 open en heeft een speciaal geselecteerd assortiment voor ieder moment van de dag. Zo heeft de SPAR camping store verse croissants, vers geperst sinaasappelsap, koffie, thee, broodjes, eieren, vega(n) snacks en gekoeld bier. Maar ook andere praktische items als condooms, tandpasta, bestek, toiletpapier, shampoo, muggenspray, paracetamol, zonnebrand, luchtbed, slaapzak, tent en haringen zijn te vinden in SPAR winkel.

De SPAR biest tevens gratis wifi rondom de winkel en een opblaasservice voor de luchtbedden. Bij het ophalen van de festivalbox, die dit jaar nieuw is, biedt SPAR ook een gratis sjouwservice aan. Daarnaast is er nog op zaterdag- en zondagochtend voor degene die het graag rustig aandoet een ontbijt. Het tasje met een compleet ontbijt wordt voor 8,50 euro bezorgd bij het tentje van de festivalbezoeker.

Nieuw is ook dat tegen inlevering van lege flessen en blikjes klanten een waardebon ontvangen waarmee in de campingwinkel een goodie is af te halen.

Bron@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek