Tinq-tankstation Almelo heeft als shop-in-shop De Broodjesbox bakery

De Broodjesbox bakery is in Almelo geopend in het Tinq-tankstation

Tankshops - In het Tinq-tankstation aan de Weezebeeksingel in Almelo is de eerste ‘De Broodjesbox’ geopend. De bakery biedt volgens de initiatiefnemers ‘de lekkerste broodjes van Nederland’.

De consument heeft in De Broodjesbox een keuze uit tientallen belegde en warme broodjes die ter plekke vers worden gemaakt. Op de menukaart staan onder meer een broodje beenham, broodje warm vlees en broodje ossenworst. Daarnaast zijn er lahmacun, braadworst, baguettes, salades en verse sappen verkrijgbaar. Aangezien de bakery zich in een Tinq bevindt, zijn ook tankstationproducten verkrijgbaar als zoetwaren, rookwaren en koffie. De verse broodjes zijn online te bestellen en kunnen vervolgens op een afgesproken tijdstip worden afgehaald.

Modulair opgezet
De Broodjesbox is een initiatief van Jan Knol, Ruud Sievers en Sandra Spang. Knol is bekend als ondernemer van ESSO-tankstation Holstlaan in Almelo. Van deze locatie heeft Knol in augustus na 25 jaar afscheid genomen. Ruud Sievers was als manager Petrol jarenlang werkzaam voor FrieslandCampina. De initiatiefnemers sluiten niet uit om de De Broodjesbox formule ook op andere on-the-go locaties te gaan brengen. Het concept is hiervoor modulair opgezet en daarmee flexibel met betrekking tot de ruimte en mogelijk bestaande afspraken op nieuwe locaties.

Auteur: Paul Peter Blonk