Tony’s Chocolonely bekroond tot beste werkgever

Werkgevers - Op zoek naar een leuke baan? Solliciteer dan bij Tony’s Chocolonely. De chocolademaker is de beste werkgever van Nederland, zo blijkt uit de jaarlijkse ranglijst Best Workplaces van onderzoeksbureau Great Place to Work.

Aan het Best Workplaces onderzoek 2014 deden ruim 25.000 respondenten mee, verdeeld over 112 organisaties. Het chocoladebedrijf, waar zo’n twintig mensen werken, won in de categorie ‘kleine en startende bedrijven’. Het bedrijf is onder getoetst aan de mate van vertrouwen in het management, of medewerkers trots zijn op wat ze doen en plezier hebben met hun collega’s. Tony’s Chocolonely staat bekend om zijn inspanningen maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Tony’s Chocolonely is een nieuwkomer in de lijst. Marketingbureau het PR Bureau en IT-bedrijf Young Colfield werden tweede en derde op de ranglijst. Ook in 2013 stonden deze twee op twee en drie. Bij middelgrote bedrijven kwam consultant ORMIT als beste uit de bus, gevolgd door ICM Opleidingen & trainingen en IT-consultant Incentro. Bij grote bedrijven met meer dan 250 medewerkers bezet softwarebedrijf SAS Nederland, net als een jaar eerder, de eerste plek. Op twee en drie komen Microsoft en biotechnologiebedrijf Novo Nordisk. In 2012 stond Microsoft nog op de eerste plaats.

Bron: Nu.nl

Auteur: Martijn Louws