Tony’s Chocolonely opent naast kantoor eigen winkel in Amsterdam

De insteek van Tony’s Store op het Westergasterrein in Amsterdam is bezoekers het ‘huis’ van het slaafvrije chocolademerk te laten zien

Convenience - Het duurzame chocolademerk Tony’s Chocolonely opent donderdag pal naast het eigen hoofdkantoor op het Westergasterrein in Amsterdam een eigen winkel. Tony’s Store wordt gerund door werknemers van de chocoladeproducent.

Volgens de medewerkers van Tony’s Chocolonely krijgen ze in het Amsterdamse kantoor veel bezoek van fans van het merk en willen consumenten het verhaal achter het merk te weten komen en ook graag de verschillende varianten chocolade proeven en kopen. De insteek van de donderdag te openen Tony’s Store is dan ook bezoekers het ‘huis’ van het slaafvrije chocolademerk te laten zien en zich te midden van de chocolade ‘thuis’ te laten voelen. Naast een aanbod van de nieuwste chocoladevarianten, is een ‘mega-super-chocomaat’ met chocolade de absolute blikvanger in de winkel. Daarnaast biedt Tony’s Store merkgerelateerde gimmicks. De winkel zal vijf dagen in de week open zijn.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk