Trammmhuys laat gast zelf de rekening bepalen


Horeca – Het nieuwe restaurantinitiatief, het Trammmhuys in Voorburg, van Bobby van Galen en Pierre Wind, dat 29 november de deuren opent, kent als concept dat de klant zelf mag bepalen hoe hoog de rekening wordt. Pierre Wind is razend enthousiast over het concept, dat slechts op enkele plekken in Europa wordt gehanteerd: “Dit is totaal vernieuwend: als gast bepalen wat je wilt besteden. Hiermee geven we aan dat we voor iedereen toegankelijk willen zijn. Bij ons is alles mogelijk. Van een enkel voorgerecht, tot aan een compleet 10 gangen Pierre Wind menu, bereidt en geserveerd door mijzelf.” Al 3 jaar lang is Pierre Wind de Executive Chef van rijdend tramrestaurant Hoftrammm. Het eerste rijdende restaurant van Nederland had op 7 november jongstleden zijn 1.000ste rit. Vanaf 29 november aanstaande zal Pierre Wind dus ook zijn culinaire kunsten gaan vertonen in Trammmhuys. Bron: Trammmhuys Horeca – Het nieuwe restaurantinitiatief, het Trammmhuys in Voorburg, van Bobby van Galen en Pierre Wind, dat 29 november de deuren opent, kent als concept dat de klant zelf mag bepalen hoe hoog de rekening wordt. Pierre Wind is razend enthousiast over het concept, dat slechts op enkele plekken in Europa wordt gehanteerd: “Dit is totaal vernieuwend: als gast bepalen wat je wilt besteden. Hiermee geven we aan dat we voor iedereen toegankelijk willen zijn. Bij ons is alles mogelijk. Van een enkel voorgerecht, tot aan een compleet 10 gangen Pierre Wind menu, bereidt en geserveerd door mijzelf.” Al 3 jaar lang is Pierre Wind de Executive Chef van rijdend tramrestaurant Hoftrammm. Het eerste rijdende restaurant van Nederland had op 7 november jongstleden zijn 1.000ste rit. Vanaf 29 november aanstaande zal Pierre Wind dus ook zijn culinaire kunsten gaan vertonen in Trammmhuys. Bron: Trammmhuys

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid