TU Delft kiest Cormet Enjoy voor alle horeca

Dennis Cruyen van de TU Delft (l) en Dennis Verdriet van Cormet

Catering - Cormet Enjoy the Good Life gaat vanaf 1 juli de totale exploitatie van alle horecafaciliteiten op de TU Delft verzorgen, inclusief banqueting. In totaal zal Cormet invulling geven aan zo’n 20 horecaconcepten zoals koffiecorners, restaurants, food markets en een grand café. Duidelijke focus bij alle horeca ligt op lokale en gezonde voeding en variatie.

Cormet gaat hierin de samenwerking aan met lokale ondernemers om het aanbod op de TU Delft af te stemmen op de wensen van de doelgroep. Ook zal er veel aandacht zijn voor duurzaamheid op het gebied van inkoop, hergebruik en het terugdringen van verspilling. Dennis Verdriet, Operationeel directeur, Cormet Enjoy the Good Life:“Connected zijn met de doelgroep is waar wij voor staan met de flexibele invulling van nieuwe concepten per locatie. Al tijdens de implementatiefase staan de wensen en ideeën van de specifieke gasten per locatie centraal. De ruim 70 medewerkers die onderdeel worden van het Team van Cormet gaan hierin een belangrijke rol spelen, net als lokale ondernemers uit Delft en omgeving.”

 “De keuze voor Cormet is gemaakt door een afvaardiging van medewerkers en studenten. Cormet voldoet het beste aan alle gestelde voorwaarden om de horeca op de TU Delft goed in te vullen. Ze gaan samenwerken met lokale ondernemers en brengen zo meer diversiteit in het assortiment en prijs,” aldus Dennis Cruyen, Procesmanager Catering, Evenementen en Horeca TU Delft.

Bron: Cormet/TU Delft

Auteur: Steffen van Beek