Twee nieuwe bestuursleden bij VOCC

VOCC-bestuurslid Jan van der Meij

Benoemingen – Marcel de Boer en Jan van der Meij zijn nieuw tot het bestuur van de branchevereniging Voor Ondernemende Cateraars. De VOCC bestaat dit jaar vijf jaar en voor drie bestuursleden zat hun bestuurlijke periode er per 1 januari 2020 op.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 31 oktober jl zijn werden Marcel de Boer en Jan van der Meij benoemd als opvolgers van Peter van Ee, Roy Heetkamp en Roy Odekerken, die aan het einde van hun bestuursperiode zaten. Roy Odekerken werd herkozen als bestuurslid.

De nieuwe bestuursleden

Marcel de Boer heeft na zijn horeca-opleidingen in verschillende horecabedrijven gewerkt, van hotels tot cafés tot een Michelinster-restaurant. In 2000 is hij in contact gekomen met de catering en gestart als partymanager bij Beijk Catering Service. Sinds een jaar is hij directeur van de afdeling contractcatering. Jan van der Meij  is eigenaar van Smaak Bedrijfscatering. Een bedrijf dat hij in 2012 begon. Zijn bedrijf sloot zich in 2016 aan bij VOCC vanuit de gedachte: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.

Tijdens de bestuursvergadering van donderdag 12 december jl., waar zowel de vertrekkende alsook de twee nieuwe bestuursleden aanwezig waren, zijn de verschillende taken en portefeuilles verdeeld. Per 1 januari 2020 worden deze taken en portefeuilles verder vormgegeven en uitgewerkt.

VOCC

De VOCC is een in 2014 opgerichte vereniging, die de collectieve belangen vertegenwoordigt van de middelgrote Nederlandse cateraars. De vereniging richt zich op het verbeteren van de medewerkerstevredenheid, gastbeleving en ondernemerschap in de markt van eten en drinken. VOCC telt 21 leden, die circa 2.600 cateringmedewerkers vertegenwoordigen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek