Tweede Spaanse locatie La Place opent op luchthaven Barcelona


Formulenieuws - La Place heeft een nieuwe franchise locatie geopend op luchthaven El Prat Barcelona in samenwerking met Areas - een vooraanstaande internationale speler in de markt voor Travel Catering en Travel Retail. Het assortiment is volledig afgestemd op de behoeften van internationale reizigers. Barcelona is de tweede vestiging van de horecaformule La Place in Spanje. Eerder opende de formule een locatie op luchthaven Barajas in Madrid in mei 2018. De nieuwe locatie op het vliegveld van Barcelona bevindt zich op de tweede verdieping van Terminal 1 en telt ruim 900 vierkante meter en 300 zitplaatsen. Internationale keukens Reizigers kunnen terecht voor huisgemaakt en - waar mogelijk - natuurlijk en duurzaam eten en drinken. De vestiging op El Prat Barcolona betreft een restaurant, Express en bar in één. Dat houdt in dat bezoekers 24 uur per dag on the go of in of bij het restaurant terecht kunnen. Bezoekers kunnen onder andere kiezen uit huisgemaakte, vers-belegde focaccia’s, maaltijdsalades, soepen, vers belegde pizza’s en pasta’s, een ruime keuze uit sappen en smoothies, wokgerechten met veel groenten als basis, producten van de grill en huisgemaakte taartjes. Alle gerechten worden zo veel mogelijk bereid met lokale en biologische ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen: van de tomaten in de salades tot het zoete Spaanse fruit in de smoothies. Chris Meijers, directeur Business Development van La Place. “Door onze restaurants in inmiddels acht landen, kunnen we de internationale keukens steeds verder uitbreiden en ontwikkelen. We bieden bij La Place Barcelona dan ook een ruim en gevarieerd menu met dagverse, huisgemaakte en verantwoorde gerechten voor alle internationale doelgroepen die we treffen op El Prat.” Meer buitenlandse locaties La Place Barcelona is de 21e franchise vestiging van de foodserviceformule. Andere internationale locaties zijn onder andere te vinden in Frankrijk, Canada, Indonesië en de Verenigde Staten. Ook werkt La Place samen met Google bij sommige van haar vestigingen. Areas en La Place werken aan meer gezamenlijke locaties. De opening van La Place Barcelona is onderdeel van een overeenkomst waarin Areas op luchthaven El Prat vijftien nieuwe restaurants en food service locaties opent. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - La Place heeft een nieuwe franchise locatie geopend op luchthaven El Prat Barcelona in samenwerking met Areas - een vooraanstaande internationale speler in de markt voor Travel Catering en Travel Retail. Het assortiment is volledig afgestemd op de behoeften van internationale reizigers. Barcelona is de tweede vestiging van de horecaformule La Place in Spanje. Eerder opende de formule een locatie op luchthaven Barajas in Madrid in mei 2018. De nieuwe locatie op het vliegveld van Barcelona bevindt zich op de tweede verdieping van Terminal 1 en telt ruim 900 vierkante meter en 300 zitplaatsen. Internationale keukens Reizigers kunnen terecht voor huisgemaakt en - waar mogelijk - natuurlijk en duurzaam eten en drinken. De vestiging op El Prat Barcolona betreft een restaurant, Express en bar in één. Dat houdt in dat bezoekers 24 uur per dag on the go of in of bij het restaurant terecht kunnen. Bezoekers kunnen onder andere kiezen uit huisgemaakte, vers-belegde focaccia’s, maaltijdsalades, soepen, vers belegde pizza’s en pasta’s, een ruime keuze uit sappen en smoothies, wokgerechten met veel groenten als basis, producten van de grill en huisgemaakte taartjes. Alle gerechten worden zo veel mogelijk bereid met lokale en biologische ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen: van de tomaten in de salades tot het zoete Spaanse fruit in de smoothies. Chris Meijers, directeur Business Development van La Place. “Door onze restaurants in inmiddels acht landen, kunnen we de internationale keukens steeds verder uitbreiden en ontwikkelen. We bieden bij La Place Barcelona dan ook een ruim en gevarieerd menu met dagverse, huisgemaakte en verantwoorde gerechten voor alle internationale doelgroepen die we treffen op El Prat.” Meer buitenlandse locaties La Place Barcelona is de 21e franchise vestiging van de foodserviceformule. Andere internationale locaties zijn onder andere te vinden in Frankrijk, Canada, Indonesië en de Verenigde Staten. Ook werkt La Place samen met Google bij sommige van haar vestigingen. Areas en La Place werken aan meer gezamenlijke locaties. De opening van La Place Barcelona is onderdeel van een overeenkomst waarin Areas op luchthaven El Prat vijftien nieuwe restaurants en food service locaties opent. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht



Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht

Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht



Minder faillissementen in februari, maar horeca stijgt

Analyse - In februari zijn 26 minder bedrijven failliet verklaard dan in januari, meldt het CBS. Dat is een daling van 7 procent. De onderliggende trend van het aantal faillissementen is echter bijna 2 jaar stijgend. Relatief gezien werden er in februari de meeste faillissementen uitgesproken in de sector horeca.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid