Twintigste Dunkin’ opent in Leiden


Formulenieuws – De twintigste locatie van ‘koffie en zoete snackketen’ Dunkin’ opent in april in Leiden. Dunkin’, een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken, verkorte onlangs de naam van Dunkin’ Donuts in Dunkin’ omdat de keten meer wil zijn dan alleen een keten voor donuts. De nieuwe locatie opent op 16 aan de Haarlemmerstraat 127. De winkel wordt de tweede locatie in Nederland in de nieuwe huisstijl. Om de Leidenaren alvast in de stemming te brengen wordt er van 7 tot 11 april een Dunkin’ pop up store geopend op het stationsplein. Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – De twintigste locatie van ‘koffie en zoete snackketen’ Dunkin’ opent in april in Leiden. Dunkin’, een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken, verkorte onlangs de naam van Dunkin’ Donuts in Dunkin’ omdat de keten meer wil zijn dan alleen een keten voor donuts. De nieuwe locatie opent op 16 aan de Haarlemmerstraat 127. De winkel wordt de tweede locatie in Nederland in de nieuwe huisstijl. Om de Leidenaren alvast in de stemming te brengen wordt er van 7 tot 11 april een Dunkin’ pop up store geopend op het stationsplein. Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Starbucks opent honderdste locatie in Nederland

Formulenieuws – Woensdag 20 december opent Starbucks een nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel. Deze locatie wordt de honderdste locatie van Starbucks in Nederland. De nieuwe vestiging is gelegen in winkelcentrum Koperwiek, een winkelcentrum met meer dan 80 winkels en horecagelegenheden.

Lees bericht


Van der Valk neemt meerderheidsbelang in Dunkin’

Formulenieuws - Van der Valk International (VDVI) heeft een meerderheidsbelang verkregen in Dunkin’ Nederland en België. VDVI ziet de deelneming als een belangrijke stap in het verder verbreden van de hospitality dienstverlening. Voor Dunkin’ in Nederland en België betekent de samenwerking een fase van verdere groei.

Lees bericht





Albron neemt Coffeecompany over van JDE Peet’s

Overname - Albron wil per 1 juli 2021 de keten Coffeecompany overnemen van JDE Peet’s en daarmee de eigen positie op high traffic-locaties versterken. De overname is onderdeel van een bredere ambitie om verder te groeien als foodservice-organisatie die richting geeft aan de markt, aldus Albron vandaag in een toelichting.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid