Twintigste Punto Panino bakery bij Shell Tholen is echte ontmoetingsplaats

Petrol – Shell Tholen in Slagharen opende onlangs de 20ste Punto Panino bakery geopend. Punto Panino is het Italiaans gestijlde verse broodjes-concept van Lekkerland en bestemd voor tankstations, kiosken en convenience stores. Het concept wordt ondersteund met training, advies bij inrichting, assortiment, verpakking en een promotieprogramma.

 “Wij hebben heel bewust gekozen voor een grote bakery met veel zitgelegenheid”, zeggen Eric en Marloes Tholen, eigenaren van het station aan de Coevorderweg. “Het moet een echte ontmoetingsplaats worden.” Het resultaat is een laagdrempelige, frisse en gezellige omgeving waar men zich even kan ontspannen met een lekker broodje en kop verse koffie, of zelfs door de gratis Wi-Fi even kan werken.

Ulrich Knieling, directeur inkoop en trade marketing bij Lekkerland: “Deze Punto Panino in Slagharen is een van de mooiste van Nederland! Samen met Piacetto, ons verse koffieconcept, is dit een complete on-the-go foodservice oplossing van Lekkerland, met heel veel ruimte voor eigen ondernemerschap. Daarnaast heeft het zoveel aantrekkingskracht op consumenten dat het de hele shopomzet ten goede komt. Punto Panino kenmerkt zich door complete ontzorging, maar met veel vrijheden voor de ondernemer.”

(Zie ook panorama foto, red.)

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek